Obavijesti

News

Komentari 15

Hitlerovi rođaci neće imati djecu, ne žele širiti gen zla

Hitlerovi rođaci neće imati djecu, ne žele širiti gen zla
1

Belgijci opsjednuti Hitlerom našli su 39 živih rođaka njemačkog diktatora analizirajući opuške i prljave salvete. Ima ih u austrijskoj regiji i u SAD-u

VIDEO

Belgijski carinik i novinar, Marc Vermeeren i Jean-Paul Mulders, uspjeli su dekodirati DNK Adolfa Hitlera i genetski identificirali potomke njemačkog diktatora. Otkrili su obiteljsko stablo provjeravajući opuške cigareta iz austrijskog sela, iskorišteni ubrus iz fast fooda u New Yorku i pisma poslana prije 30 godina iz sjeverne Francuske. Našli su 39 Führerovih rođaka. Tri živa praunuka Hitlerova oca Aloisa žive na Long Islandu pod imenom Stuart-Houston. Louis i Brian su vrtlari i žive u kolibi u East Patchogueu dok je Alexander umirovljeni psiholog koji je pomagao veteranima Vijetnamskog rata. Živi u East Northportu. Njihov četvrti brat Howard bio je policajac u New Yorku. Poginuo je na dužnosti 1989. godine. Ne može se doći do njihovih fotografija, ne druže se ni s kim, a čak ni susjedi ne znaju ili ne žele reći ništa o njima. Ne otvaraju vrata i izbjegavaju bilo kakav razgovor o prošlosti.
- Dogovorili su se da neće imati potomke kako bi prekinuli Hitlerovu sagu i kako više ne bi živjeli u strahu. Ipak, obećali su izdati knjigu prije smrti - rekao je Mulders, koji je uspio ukrasti DNK od Stuart-Houstona uz pomoć Marca Vermeerena (51), amaterskog povjesničara i geneologa opsjednutog Hitlerom koji je u svojoj kolekciji sakupio 500 biografija i 20.000 dokumenata uključujući njegov rodni list. Čekali su sedam dana i noći u snježnoj oluji prije nego što je Alexander A. Stuart-Houston otišao u restoran po hranu. Bacio je salvetu kroz prozor koju su "tajni agenti" brzo pokupili. U Austriji nije bilo takvih problema. Obitelj je promijenila ime u Hüttler i stopila se među gomilom Hietlersa, Hiedlersa, Hütlersa i Hüetlersa u telefonskom imeniku.
- Svi Hüttleri koji žive u regiji Waldviertel, Hitlerovi su daljnji rođaci iako to možda ne znaju. Muškarci dijele isti kromosom Y koji se prenosi već stotinama godina - rekao je Mulders i dodao kako ga prenose samo muškarci na sinove pa se precizno može utvrditi jesu li dvojica muškaraca u rodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović