Obavijesti

News

Komentari 17

Hodak: Htio sam si oduzeti život kada su mi ubili kćer

Hodak: Htio sam si oduzeti život kada su mi ubili kćer
1

Tvrdi da ubojstvo kćeri Ivane nema veze s ničim što je radio do trenutka prije nego je počeo braniti Zagorca. To je bila poruka njemu da zašuti

VIDEO

Zvonimir Hodak u emisiji Nedjeljom u dva objasnio je da želi prekinuti 'val žutila' koji se proširio hrvatskim medijskim prostorom i objasniti svoje indicije o tome tko je ubio njegovu kćer.
- Da znam i da imam dokaze tko ju je ubio, davno bi izašao u javnost i sve dao policiji. Najjači motiv za ubojstvo moje kćeri imala je grupacija koja je htjela poslati poruku Zagorcu da šuti. Imam indicije da je u tome sudjelovao Hrvoje Petrač - rekao je Hodak. Ponovio je da je netko možda htio spriječiti da mu njegova kćer ispriča nešto u vezi obrane Hrvoja Petrača, jer je njen dečko Ljubo Pavasović bio njegov branjenik.
- Ako se dokaže da Petrač nije u tome sudjelovao, ja ću mu se ispričati. Tvrdim da ubojstvo moje kćeri nema veze s ničim što sam radio do trenutka do kad nisam počeo braniti generala Zagorca. No sve su varijante moguće - kaže Hodak.
Mogućnost da je moja kćer bila u vezi s Zagorcem postoji samo u bolesnim glavama novinara Globusa i Nacionala, jer su se vidjeli samo tri puta, rekao je.
Pojasnio je da ona za Zagorca samo jednom radila uknjižbu imovine i jedan darovni ugovor, ali nije bila zadužena za cjelokupnu Zagorčevu imovinu, kako su pisali mediji.
U emisiju se javila i Ivanina prijateljica, glumica Jelena Perčin. Kazala je da Ivana sigurno nije imala vezu sa Zagorcem. Hodak je iznio teoriju prema kojoj je na Nacionalove teorije utjecaj imao "netko s Pantovčaka".
- Nacional je prvi pokrenuo tezu da je ubojstvo moje kćeri zločin iz strasti. Nakon toga netko posjećuje nekog na Pantovčaku i u sljedećem broju Nacional kreće s tezom da je u pitanju pljačkaš.
Hodak smatra da ubojstva Pukanića i njegove kćeri nemaju nikakve zajedničke veze.
- Ivana je bila likvidirana zbog Zagorca, a zašto je ubijen Pukanić u to neću ulaziti. Bio je vlasnik tjednika, novinar, pisao o raznim stvarima, švercu cigareta i o tome mogu samo nagađati - kaže.
Tvrdi da je čista laž da je angažirao gospodina Vinka Žuljevića da pronađe ubojicu kćeri. S tim čovjekom nije nikad, kaže, ni kavu popio.
- U priličnoj mjeri sam kriv za ubojstvo moje kćeri, jer je prilična pompa dignuta prilikom dolaska Zagorca u Hrvatsku. Netko je trebao razmišljati da bi opasnost mogla prijetiti meni i mojoj obitelji - tvrdi Hodak.
Hodak je u suzama rekao da se nakon njenog ubojstva bojao da to neće izdržati i da će si oduzeti život.
- Mislio sam da to neću preživjeti, ali znao sam da moja kćer to ne bi željela. Sada se borim se za nju protiv novinarske mafije. Kasnije sam sam sebi predbacivao da sam kukavica što sam na to pomišljao - rekao je. Dečko ubijene Ivane Hodak, odvjetnik Ljubo Pavasović Visković Hodakove optužbe na račun svog klijenta Hrvoja Petrača nazvao je smiješnim konstrukcijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa