Hodak: Htio sam si oduzeti život kada su mi ubili kćer | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 17

Hodak: Htio sam si oduzeti život kada su mi ubili kćer

Hodak: Htio sam si oduzeti život kada su mi ubili kćer
1

Tvrdi da ubojstvo kćeri Ivane nema veze s ničim što je radio do trenutka prije nego je počeo braniti Zagorca. To je bila poruka njemu da zašuti

VIDEO

Zvonimir Hodak u emisiji Nedjeljom u dva objasnio je da želi prekinuti 'val žutila' koji se proširio hrvatskim medijskim prostorom i objasniti svoje indicije o tome tko je ubio njegovu kćer.
- Da znam i da imam dokaze tko ju je ubio, davno bi izašao u javnost i sve dao policiji. Najjači motiv za ubojstvo moje kćeri imala je grupacija koja je htjela poslati poruku Zagorcu da šuti. Imam indicije da je u tome sudjelovao Hrvoje Petrač - rekao je Hodak. Ponovio je da je netko možda htio spriječiti da mu njegova kćer ispriča nešto u vezi obrane Hrvoja Petrača, jer je njen dečko Ljubo Pavasović bio njegov branjenik.
- Ako se dokaže da Petrač nije u tome sudjelovao, ja ću mu se ispričati. Tvrdim da ubojstvo moje kćeri nema veze s ničim što sam radio do trenutka do kad nisam počeo braniti generala Zagorca. No sve su varijante moguće - kaže Hodak.
Mogućnost da je moja kćer bila u vezi s Zagorcem postoji samo u bolesnim glavama novinara Globusa i Nacionala, jer su se vidjeli samo tri puta, rekao je.
Pojasnio je da ona za Zagorca samo jednom radila uknjižbu imovine i jedan darovni ugovor, ali nije bila zadužena za cjelokupnu Zagorčevu imovinu, kako su pisali mediji.
U emisiju se javila i Ivanina prijateljica, glumica Jelena Perčin. Kazala je da Ivana sigurno nije imala vezu sa Zagorcem. Hodak je iznio teoriju prema kojoj je na Nacionalove teorije utjecaj imao "netko s Pantovčaka".
- Nacional je prvi pokrenuo tezu da je ubojstvo moje kćeri zločin iz strasti. Nakon toga netko posjećuje nekog na Pantovčaku i u sljedećem broju Nacional kreće s tezom da je u pitanju pljačkaš.
Hodak smatra da ubojstva Pukanića i njegove kćeri nemaju nikakve zajedničke veze.
- Ivana je bila likvidirana zbog Zagorca, a zašto je ubijen Pukanić u to neću ulaziti. Bio je vlasnik tjednika, novinar, pisao o raznim stvarima, švercu cigareta i o tome mogu samo nagađati - kaže.
Tvrdi da je čista laž da je angažirao gospodina Vinka Žuljevića da pronađe ubojicu kćeri. S tim čovjekom nije nikad, kaže, ni kavu popio.
- U priličnoj mjeri sam kriv za ubojstvo moje kćeri, jer je prilična pompa dignuta prilikom dolaska Zagorca u Hrvatsku. Netko je trebao razmišljati da bi opasnost mogla prijetiti meni i mojoj obitelji - tvrdi Hodak.
Hodak je u suzama rekao da se nakon njenog ubojstva bojao da to neće izdržati i da će si oduzeti život.
- Mislio sam da to neću preživjeti, ali znao sam da moja kćer to ne bi željela. Sada se borim se za nju protiv novinarske mafije. Kasnije sam sam sebi predbacivao da sam kukavica što sam na to pomišljao - rekao je. Dečko ubijene Ivane Hodak, odvjetnik Ljubo Pavasović Visković Hodakove optužbe na račun svog klijenta Hrvoja Petrača nazvao je smiješnim konstrukcijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

'Sad će ustaša iz Varaždina sve objasnit': Širi se video Bujanca i čovjeka koji je vozio Bartulicu
VIDEO: 'VRATIT ĆEMO BOSNU'

'Sad će ustaša iz Varaždina sve objasnit': Širi se video Bujanca i čovjeka koji je vozio Bartulicu

Mi smo TikTokeri, Ivko i Bujo! Ovo mora izaći u javnost, govori Bujanec i poteže iz boce na jako bizarnoj snimci na kojoj s čovjekom koji je vozio Bartulicu tvrdi da će vratiti Bosnu Hrvatskoj

Strava u Zagrebu: Hodao gol po ulici i sjekirom razbijao aute, u kući mu pronašli tijelo žene
POD NADZOROM POLICIJE JE

Strava u Zagrebu: Hodao gol po ulici i sjekirom razbijao aute, u kući mu pronašli tijelo žene

U kući u kojoj prebiva, pronađeno je tijelo najvjerojatnije starije članice obitelji, za koje u ovom trenutku nije moguće utvrditi uzrok smrti s obzirom na zatečeno stanje tijela, priopćili su iz PU zagrebačke
Muškarac koji je razbijao aute u Vrapču živio s mrtvom majkom? 'Dotukla ga je isključena struja'
24SATA NA MJESTU STRAVE

Muškarac koji je razbijao aute u Vrapču živio s mrtvom majkom? 'Dotukla ga je isključena struja'

Kako doznajemo od susjeda, muškarac je već duže vrijeme živio s tijelom svoje mrtve majke. Policija je i ranije dolazila na vrata kuće u kojoj je živio, ali im nije otvarao, pričaju susjedi