Obavijesti

News

Komentari 205

Hodao s dupinom, seksao se s njom i o tome napisao knjigu

Hodao s dupinom, seksao se s njom i o tome napisao knjigu
7

Ruby je Malcolm upoznao u zabavnom parku na Floridi. Autor knjige tvrdi kako se ona prva počela njemu upucavati 'plešući u bazenu i trljajući svoje zube o njega'

VIDEO

Knjiga Amerikanca Malcolma Brennera ocijenjena je sa pet zvjezdica na Amazonu, piše Sun. Iako ju je prvo ocijenilo samo šest ljudi, svi oni dali su joj ocjenu '5'. U knjizi autor opisuje svoju devetomjesečnu seksualnu vezu s dupinom Ruby, koju je upoznao u zabavnom parku na Floridi 70-ih godina prošlog stoljeća. Stajao je uz bazen i fotografirao ju. Tvrdi da se ona njemu počela prva nabacivati.

- Plesala je za mene. Strugala zubima uz moje noge i ruke i umiljavala se. Znao sam da se zaljubila u mene - opisuje susret sa Ruby. 

Dodaje kako je bilo nečeg erotičnog u tom 'trljanju zubi'.

- Dupin je inicirao seks. Ruby je bila u izolaciji, a mene je jednostavno iskoristila kako bi zadovoljila svoje potrebe - zaključuje Brenner.

Prekinuli su nakon devet mjeseci, jer je Brenner otišao studirati. Odmah nakon razilaženja 'para' Ruby je preminula.

- Pet godina sam bio depresivan nakon što sam saznao da je uginula. To su životinje kojima se moraš posvetiti 24 sata na dan ako si s njima u vezi. Ako itko namjerava biti u vezi s dupinom neka planira izlaznu strategiju, odnosno prekid - zaključuje autor knjige 'Mokra božica' i dodaje kako je njegova priča 'poput one o Romeu i Juliji, osim što je Julija u ovom slučaju morski sisavac od 180 kilograma'.

>>> Intervju s autorom knjige pogledajte u prilogu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.