Obavijesti

News

Komentari 21

Hollande ima novu ljubavnicu? Odlazi joj noću i to na mopedu

Hollande ima novu ljubavnicu? Odlazi joj noću i to na mopedu
5

Francuskom predsjedniku navodno stalne svađe bivše žene i sadašnje partnerice idu strašno na živce pa je utjehu pronašao u francuskoj glumici Julie Gayet

VIDEO

Francuski predsjednik Francois Hollande (59) navodno ima ljubavnicu. 

Magazin Closer piše kako je riječ o francuskoj glumici Julie Gayet (41). Closer je najavio reportažu na sedam stranica s njihovim fotografijama. Naslov reportaže je "Tajna ljubav predsjednika".  

Hollande: Imam pravo na privatnost

Hollande je odmah reagirao te je oštro protestirao protiv povrede privatnosti na koju on, kao i svaki drugi građanin, ima pravo. Također je najavio pravne korake protiv Closera, piše njemački Bild.

Zbog novinarke je 2007. ostavio ženu nakon 30 godina

Hollande je, podsjetimo, 30 godina bio u braku s političarkom Segolene Royal (60) s kojom ima četvero djece. Royal i Hollande su se rastali 2007. zbog njegove višegodišnje afere s novinarkom Valérie Trierweiler  (48). 

Navodno je Royal Trierweiler još 2003. rekla: "Ti imaš troje djece, ja četvero. Moraš biti vrlo oprezna". Nakon toga je navodno nazvala partnera novinarke Trierweiler i rekla mu da ga Trierweiler  vara. Royal i Trierweiler i danas ne mogu smisliti jedna drugu. Navodno Hollandeu njihove prepirke idu toliko na živce da si je pronašao treću partnericu. 

Tjelohranitelj im nosi kroasane

Closer ima fotografije na kojim se vidi kako Hollande po noći mopedom juri kroz Pariz kako bi posjetio svoju ljubavnicu. Navodno ga prati samo jedan tjelohranitelj koji paru ujutro nosi kroasane. Još u prosincu je magazin L'Express izrazio zabrinutost kako Hollandove avanture stvaraju probleme ljudima koji ga čuvaju. O navodnoj aferi glumice i Hollandea nagađa se još od ožujka prošle godine. Julie Gayet je tada te glasine zanijekala. 

Ona je glumila u više od 50-ak filmova. Ima dvoje djece. Nastupila je 2012. u Hollandeovoj reklamnoj kampanji. Tada je predsjednika hvalila da je skroman, izvrstan i zna slušati ljude. 

Afere francuskih predsjednika

Inače Francuzi su već navikli na to da im predsjednici imaju "buran" ljubavni život. Nicolas Sarkozy, Hollandeov prethodnik, počeo je vezu s Carlom Bruni kada je počeo obnašati dužnost. Njegov prethodnik Jacques Chirac imao je navodno brojne afere. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.