News

Komentari 5

Horor u SAD-u: Mislila je da ide na spoj, upala je u seks kult. Ubili su je i raskomadali je

Horor u SAD-u: Mislila je da ide na spoj, upala je u seks kult. Ubili su je i raskomadali je

Aubrey i Bailey bili su opsjednuti mističnim moćima i vjerovali su da ih ubijanje čini jačima. Putem Tindera mamili su žrtve u svoj seks kult, a nesretnu Sydney raskomadali su na 14 komada

Odjevena u bijelu jaknu i krem ​​košulju, Sydney Loofe (24) snimila je selfie i podijelila fotografiju na Snapchatu uz natpis 'Spremna sam za spoj'.

Bilo je to 15. studenog 2017. i Sydney je živjela u Lincolnu u saveznoj državi Nebraska gdje je radila kao blagajnica u trgovini alatima, prenosi Mirror.

Sydney je rekla svojim prijateljima da je na Tinderu, aplikaciji za upoznavanje, upoznala ženu po imenu Audrey. Čak je s njima podijelila i Audreyinu sliku.

Dva dana ranije već je bila na jednom spoju s Audrey, ali tada su se samo vozikale naokolo po gradu.

Ali sljedećeg jutra Sydney se nije pojavila na poslu. Nije odgovarala na poruke od svojih roditelja, pa su sjeli u auto i odvezli se ravno u njezin stan.

Pronašli su njenu mačku Mimzy gladnu i napuštenu i znali su da se nešto loše dogodilo. Sydney nikada ne bi zanemarila svoju mačku.

Auto je bio parkiran ispred kuće pa su njeni roditelji prijavili nestanak jer su mislili da je oteta. 

Istražitelji su se usredotočili na Audrej i pronašli njezin telefonski broj nakon povezivanja s njom na Tinderu. Žena koja se javila priznala je da je išla na spoj sa Sydney, ali je rekla da ju je nakon toga ostavila kod prijateljice. Nije se mogla sjetiti gdje je to bilo.

Naposljetku, policajci su otkrili da je “Audrey” zapravo bila žena po imenu Bailey Boswell, koja je tada imala 23 godine. Živjela je sa svojim dečkom Aubreyjem Trailom, tada 51-godišnjakom, u Wilberu.

4. prosinca pronađeno je Sydneyino tijelo. Njezini raskomadani posmrtni ostaci stavljeni su u vreće za smeće u jame na polju blizu Omahe.

Sydneyno tijelo bilo je izrezano na 14 komada - neki od njezinih organa i dijelova tijela nikada nisu pronađeni. Uzrok smrti bilo je gušenje.

Ušna resica joj je bila poderana i imala je modrice na zapešćima, stražnjem dijelu glave i unutarnjoj strani bedara. 

Za ubojstvo su optuženi Baily i njen dečko Aubrey. Oni su se upoznali na internetu, a preko društvenih mreža mamili su žene na grupni seks. Bili su opsjednuti mračnim fantazijama i varali su trgovce starinama. 

Aubrey Trail tri je puta mijenjao svoj iskaz na sudu. Na kraju je izgubio živce zbog optužbi protiv Bailey i nožem si je prerezao vrat. ali je preživio.

Aubrey je prvo tvrdio da je Sydney pristala biti dio njihovih izopačenih fantazija, da bi na kraju priznao da je sve to bila laž.

Bailey i Aubrey vjerovali su da ubijanjem ljudi dobivaju posebne moći, a Aubrey je tvrdio da je vampir koji može letjeti.

Bailey je osuđenana doživotni zatvor dok Aubrey čeka na izvršenje smrtne kazne.

Najčitaniji članci