Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horor u Sydneyju: Posvađala se s majkom i odrubila joj glavu

U subotu nešto prije ponoći sydneyska je policija zaprimila prijavu o glasnoj svađi između dvije žene. Izašli su na intervenciju te zatekli kći, njeno dijete i obezglavljeno tijelo njene majke.

Foto: Instagram
20 komentara

Jessica Camilleri (25) osumnjičena je za ubojstvo svoje majke Rite Camilleri (57) nakon što je policija u kuhinji njihove obiteljske kuće na zapadu Sydneyja zatekla obezglavljeno tijelo 57-godišnjakinje, piše australski 9News

Glava nesretne majke pronađena je niz ulicu, u dvorištu susjedne kuće, a na licu zločina pronađeno je nekoliko krvavih noževa. 

Inače, Jessica je nakon počinjenja zločina sama otišla do susjeda i okrvavljena mu rekla da nazove policiju. 

U kući je za vrijeme zločina bio i Jessicin četverogodišnji sin, koji je, nagađa policija, vidio ubojstvo. 

Jessica Camilleri pred sudom je rekla da pati od autizma, bipolarnog poremećaja, depresije, anksioznosti te da ima intelektualne poteškoće.

- Trebam medicinsku pomoć, ne mogu micati prste zbog incidenta koji se dogodio... Moje cijelo tijelo je u agoniji, rekla je. 

Nakon saslušanja, 25-godišnjakinja je hospitalizirana.

Inspektor Brett McFadden istaknuo je da se radi o jednom od najgorih slučajeva s kojima se tamošnja policija susrela. 

- Nema odstupanja od činjenice da je to bio stravičan napad, a ozljede koje je žrtva pretrpjela bile su opsežne, rekao je. 

- Ovo je vrlo teška i izazovna istraga. Potrebno je napraviti mnogo razmatranja, poput cijele pozadine ovog slučaja. Obitelj je i otprije bila poznata policiji, ali ono što se dogodilo u subotu bio je nepredvidivi događaj, zaključio je McFadden. 

U kući je pronađeno nekoliko krvavih noževa, a policajcima koji su zatekli stravičan prizor pružena je psihološka pomoć. 

Možda vas zanima i ovo:
Message