News

Komentari 40

Horvatinčić: 'Nagodili smo se'; Odvjetnik djece: 'To je laž...'

Horvatinčić: 'Nagodili smo se'; Odvjetnik djece: 'To je laž...'

Oni su tražili 8,3 milijuna eura, što je bilo neprihvatljivo, ali eto ipak postignut je dogovor i djeca su obeštećena, rekao je u srijedu Horvatinčić. Odvjetnik djece poginulih Talijana tvrdi da Horvatinčić ništa nije platio

Zagrebački odvjetnik djece poginulog talijanskog bračnog para negirao je za RTL izjave Tomislava Horvatinčića koji je u srijedu rekao da je obeštetio djecu stradalih. Ognjen Frangeš  je rekao da je to laž te da Horvatinčić nije još ništa ni platio, a ni ponudio.  Podsjetimo, Horvatinčić je po izlasku iz suda stao pred novinare i opet rekao da izražava sućut i žaljenje zbog smrti talijanskoga bračnog para Francesca i Marinelle Salpietro. 

- I ako možete reći da imate bilo kakvu zadovoljštinu na kraju suđenja da je postignut dogovor između djece poginulih i s druge strane mene. Oni su u potpunosti obeštećeni, ako se gubitak roditelja uopće može obeštetiti u nekakvom financijskom smislu. Izražavam žaljenje, to je bila velika nesreća, koja se nažalost može dogoditi svakome. Ubijan sam ovih sedam godina od strane medija zbog svakakvih izmišljanja i laži, ali ja se ne znam drukčiji braniti nego žaljenjem zbog gubitka roditelja. Posjećujem groblje. Čim sam izišao iz pritvora u Šibeniku, u tom prvom tjednu sam otišao kod odvjetnika oštećenih. Oni su tražili 8,3 milijuna eura, što je bilo neprihvatljivo, ali eto ipak postignut je dogovor i djeca su obeštećena - rekao je Horvatinčić.

Najčitaniji članci