Obavijesti

News

Komentari 2

Hotel Park Hvar: Mnogo je tu više truda od i doživljaja što se vidi na društvenim mrežama

Hotel Park Hvar: Mnogo je tu više truda od i doživljaja što se vidi na društvenim mrežama

Otok Hvar nedaleko od Splita koji glasi kao najsunčaniji otok iz godine u godinu privlači veliki niz turista. Prije dolaska na destinaciju svi pogledaju mjesta za fotografiranje, a stepenice u sklopu Hotela Park Hvar su kultne

Hvar kao jedna od kultnih destinacija Hrvatske veliki je hit na društvenim mrežama. Kontaktirali smo vlasnike sigurno jednih od najfotogeničnijih stepenica u državi. Radi se o stepenicama u na Hvaru u sklopu Central club Hvar.

- Kroz 10 godina koliko je otvoren, Central Park Club je doista postao kultno mjesto. Vizure koje ćete danas zateći, rezultat su višegodišnjeg rada, godina konstantnog ulaganja, brige i pridavanja pažnje detaljima. Općenito, nismo jedan od onih hotela koji na jesen zaključaju svoja vrata i odu. Jedini smo hotel u Hvaru koji je otvoren tijekom cijele godine, tako da nas i u zimskim mjesecima rado posjećuju gosti željni mira, tišine i vedrog hvarskog neba – rekla nam je Nadja Vukasović menadžerica Hotela Park Hvar. 

- Kako često putujemo po Italiji, veliku inspiraciju pronalazimo posebno na jugu, prekrasnoj Costi Amalfitani, tako da su čak i mnoge biljke u našem vrtu doputovale s juga Italije. Generalno govoreći, za razliku od Hrvata, Talijani jako veliku pažnju posvećuju eksterijeru, uređenju vrtova, okućnica… Rekla bih da imaju razvijeniji osjećaj za estetiku u vidu nekakvog urođenog senzibiliteta, a meni se to osobno jako dopada. Želim da se i naši gosti, bilo da sjede na doručku ili večeri, potpuno opuste, uživaju u mirisu i vibracijama cvijeća i bilja dok im pogled puca na Paklinske otoke, hvarski porat i Pjacu. Iskustvo koje im se trudimo pružiti je potpuno opijanje svih osjetila, a ne samo gastronomski doživljaj – odgovorila nam je na pitanje čemu su zahvalni tolikim posjetima i koliko popularnost na društvenim mrežama utječe na posjećenost. 

- Hotel Park, Restaurant Park i Central Park Club su zapravo, iz našeg aspekta promišljani tako da tvore cijeli koncept kulture življenja – dodala je.

- Da bi doživljaj bio potpun, osim vizura i okusa, bitan je još jedan segment, a to je glazba. Na terasi našeg Central Park Cluba svaku večer možete uživati u glazbenim nastupima uživo. Tu se izmjenjuju razni izvođači, a žanrovski se najčešće radi o jazz, blues, swing i evergreen izvedbama. Tijekom ovih 10 godina, koliko je Central Park Club otvoren, kroz njega su prodefilirali brojni domaći i inozemni akademski glazbenici, od kojih mnogi i predaju na muzičkim akademijama diljem Europe, sviraju u Big Bandovima, na nacionalnim televizijama i sl. Posebno mjesto uvijek imaju mladi i obrazovani glazbenici kojima je ovo ponekad i jedna od prvih prilika za izvedbu pred publikom. Osim glazbenih događanja, uspješnu suradnju imamo i s glumačkim družinama, primjerice sa Boom!Teatrom iz Zagreba, s kojima u suradnji radimo projekte pod nazivom “Boom kulture u Hvaru“, projekt je to koji je prepoznat i financiran od strane Ministarstva kulture i medija RH – rekla je.

- Mnogo je tu više truda od i doživljaja što se vidi na društvenim mrežama – zaključila je Nadja Vukasović.