Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 4

Znate li gdje u Hrvatskoj možete pronaći čak 10 000 artikala na jednom mjestu?

Znate li gdje u Hrvatskoj možete pronaći čak 10 000 artikala na jednom mjestu?

Poduzetnicima je za uspjeh važno gdje i po kojoj cijeni nabavljaju robu široke potrošnje. Cijene na tržištu znatno variraju, zbog toga je ključno pronaći pouzdanog partnera za dugoročnu suradnju

Stvoriti veliki prostor za male kupce glavna je zadaća centara koji nude robu široke potrošnje namijenjenu svima onima koji zapošljavaju. Najviše se u njima opskrbljuju mali trgovci i poslovni ljudi iz sektora hotelijerstva, ugostiteljstva i javnog sektora, odnosno pravnih osoba i obrtnika koji na jednome mjestu mogu nabaviti cjelokupnu opskrbu za potrebe vlastitog biznisa. 

Zašto je poduzetnicima važna roba široke potrošnje?

Prvenstveno zbog kvalitete poslovanja. Roba široke potrošnje značajno utječe na ukupno poslovanje poduzetnika, posebice u HoReCa sferi. Nezadovoljan krajnji kupac često će dati primjedbu upravo na nešto iz lepeze robe široke potrošnje što je poduzetnik pribavio i dao u uporabu. Zato je vrlo važno za kupca da robu široke potrošnje nabavlja od pouzdanog partnera te da bude siguran kako je ona kvalitetna, ali i povoljna. Cijena robe danas više nije zanemariva stavka - za poduzetnike su davanja sve veća, a pandemija je dodatno dovela do stezanja remena na svim razinama. Mnogi poslodavci muku muče s otplatom kredita i krpanjem rupa od posljedica krize, zato je mnogima, više nego ikad, važno pronaći pouzdanog partnera s kojim će uspostaviti dugoročnu suradnju.

Više od 10.000 artikala na jednome mjestu

Mnogi poduzetnici kazat će kako im je pri kupnji robe široke potrošnje najvažnije da na jednome mjestu mogu pronaći sve što im treba. U žurbi poslovanja ne žele gubiti vrijeme nego što prije obaviti kvalitetnu kupnju i vratiti se na posao. U Hrvatskoj je mnogo centara koji nude slične usluge, no onaj najveći, s čak 16 centara na domaćem tržištu, jest VELPRO, koji godišnje uprihodi više od milijardu kuna. Taj poznati lanac strateški je usmjeren prvenstveno na opskrbu profesionalnih kupaca, a na njegovih 60.000 četvornih metara prodajno-skladišnog prostora možete kupiti više od 10.000 različitih artikala. Bogat asortiman uključuje svježu hranu, meso, voće i povrće, pakiranu hranu, pića, kozmetiku, sredsva za čišćenje i dezinfekciju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu te profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere, koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje. Velpro nudi svakodnevno i niz akcija, čime zasigurno osigurava kvalitetnu robu po povoljnoj cijeni. 

Visoki standard u distribuciji

Velpro centri poslovnu politiku baziraju na kvalitetnoj logistici, koja uključuje više od 160 vozila, koja prate najsuvremenije svjetske standarde distribucije, obavljajući više od 1000 dostava na dan i više od 250.000 isporuka godišnje u sve dijelove Hrvatske. Velpro godišnje primi više od 900.000 narudžbi, koje uključuju čak 150 milijuna stavki na tim narudžbama. Ovi impresivni podaci potvrđuju kako je riječ o pravim profesionalcima u opskrbi robom široke potrošnje, a sustav koji su oformili pokriva svaki korak od narudžbe do isporuke u najkraćemu mogućem roku - zaposlenici Velproa raspoređeni su na poslove prijema robe, popunjavanja prodajnih i komisionih lokacija, pripremanja pošiljki za isporuku robe, otpremanje, izdavanje računa i distribuciju robe.  

Široka paleta usluga i za one najzahtjevnije

Kvalitetna usluga u najvećoj hrvatskoj veleprodaji podrazumijeva i suvremen sustav naručivanja robe putem interneta, a uz mogućnost internetske narudžbe kupcima su na raspolaganju i izložbeni saloni u Zadru i Splitu, koji nude profesionalni ugostiteljski asortiman. Njihova ponuda uključuje proizvode od inoksa, porculana, PVC-a i tekstila, sitni inventar, kuhinjske strojeve i aparate, rashladne uređaje te unutarnji i vanjski namještaj, a kompletan asortiman prati najnovije dizajnerske i tehnološke trendove te je u skladu sa sustavom HACCP.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj