Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

'HPB zaposlenicima neumorno stvara poticajnu radnu sredinu'

Direktor Uprave Hrvatske poštanske banke, Tomislav Vuić, na konferenciji Poslodavac 3.0. održao je predavanje o prednostima zaposlenja u HPB-u. Istaknuo je da je za uspješno poslovanje bitna poticajna radna sredina

Zagreb: Tomislav Vujić održao predavanje na konferenciji Poslodavac 3.0
Foto: Borna Filic/PIXSELL
26 komentara

Strateške smjernice HPB-a uključuju razvoj digitalnih kanala, unapređenje i optimizaciju mreže, proizvoda i usluga, istaknuo je na Tomislav Vuić, direktor Uprave HPB-a na početku svog predavanja tijekom konferencije Poslodavac 3.0., u organizaciji 24sata. 

Pričao je kako bi svaka tvrtka, za uspješno poslovanje trebala svojim zaposlenicima ponuditi određene beneficije i privilegije. Među ostalima, rekao je Vuić, zaposlenicima se može ponuditi profesionalno usavršavanje, edukacije, stimulacije poput rada od kuće, naknada za prijevoz, popusta na proizvode i usluge brojnih partnera, sportske aktivnosti, putovanja, izleti i tome slično. S druge strane, nagrađivanje zaposlenika prema rezultatima temelj je za upravljanje ljudima i kompanijama, no realno praćenje rezultata moguće je i bez nagrade. 

Zagreb: Tomislav Vujić održao predavanje na konferenciji Poslodavac 3.0 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL - Ipak, nedostatak nagrade je snažan ograničavajući faktor - naglasio je. 

Prema njegovom mišljenju, politika danas ima velik utjecaj na odabir zaposlenika, no osnova za odabir ipak bi trebali biti rezultati i stručnost. HPB je, istaknuo je Vuić, u svom poslovanju primjenio iskustva modernih kompanija. 

- U centraliziranom državnom sustavu to je bio izazov, ali rezultati su već nakon nekoliko godina veliki - rekao je. Nabrojao je i brojne pozitivne strane rada u HPB-u, tvrtki za koju smatra da je primjer poslodavca budućnosti. 

Zagreb: Tomislav Vujić održao predavanje na konferenciji Poslodavac 3.0 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL - Upravo je HPB najveća i jedina relevantna banka u hrvatskom vlasništvu čija je misija stvoriti bolje uvjete za život u Hrvatskoj. Svojim zaposlenicima HPB neprestano i neumorno stvara poticajnu radnu sredinu - rekao je Vuić te dodao kako sva dobit HPB-a ostaje u zemlji, domaćim dioničarima i državi. 

- Jedina smo značajnija banka u Hrvatskoj slobodna od smjernica i koridora grupe. S vremenom bi se trebalo pokazati kako jedna relativno mala banka u domaćem vlasništvu može biti puno bolja i produktivnija od inozemne - zaključio je. 

 

Tema: Poslodavac 3.0

Možda vas zanima i ovo:
Message