Obavijesti

News

Komentari 73

Hrabra majka je iz zapaljenog automobila spasila dvoje djece

Hrabra majka je iz zapaljenog automobila spasila dvoje djece
4

Slavonski Brod: Munjevito je izvukla dvoje djece iz gorućeg Fiata koji je u četvrtak prazan nastavio voziti po parkiralištu šoping centra. Udario je u drugi auto

VIDEO

Žena je u Fiatu ulazila na parkiralište i vidio sam da automobil puno dimi. Pomislio sam: 'Bože moj, kakav je ovo krš'. Tek kad se pojavila vatra, shvatio sam da automobil gori. Žena je brzo reagirala, zaustavila se i munjevito izvukla dvoje djece iz auta. Fiat se sav u plamenu nastavio kretati i zaustavio se na donjem dijelu parkirališta gdje je udario u parkiranu Opel Vectru - rekao je očevidac koji je vidio spašavanje na parkiralištu Mercatora u Slavonskom Brodu u četvrtak poslijepodne.

- Netko od djelatnika me pozvao i rekao mi: ‘Šefe, vani gori automobil’. Istrčao sam iz ureda i u prizemlju dohvatio aparat za gašenje požara. Pokušao sam prići bliže automobilu, ali nisam uspijevao. Prednji kraj Fiata bio je u plamenu, a gorio je i prtljažnik Opela. Pitao sam se ima li još koga u automobilu. Vidio sam ženu koja je prigrlila dvoje uplakane djece. Dečkić je kroz plač rekao kako mu je u autu ostala školska torba. Opelu je gorio prtljažnik i nisam znao je li napunjen plinom. U svakom trenutku se očekivala eksplozija. Počela su pucati stakla, gume su se rasprsnule i naokolo su letjele užarene gumene krpe. Uza svu nesreću, morali smo ostale kupce odmicati kako se nekome nešto ne bi dogodilo. Vatrogasci su se stvorili u nekoliko minuta - rekao je Ivan Babij, voditelj trgovine Mercator u Slavonskom Brodu. Vatrogasci su stigli za tri minute, međutim nisu uspjeli spasiti Fiat, koji je potouno izgorio. Dvije Opel Vectre oštećene su od plamena i visoke temperature.

Hrabra majka, vlasnica Fiata, spasila je svoju djecu iz gorućeg automobila, no nije bila raspoložena za razgovor.

- To što sam uradila za svoju djecu, učinila bih i za bilo čije dijete u sličnoj opasnosti - rekla nam je kratko majka dan nakon nesreće. Djeca su dobro, a njena brza reakcija spriječila je veću tragediju.

- Nakon očevida utvrdili smo da je uzrok požara bio neispravan dovod goriva u Fiatu - rekli su nam u policiji u Slavonskom Brodu.

Vatrogasci su spriječili eksploziju

Brza reakcija slavonskobrodskih vatrogasaca spriječila je veću tragediju jer je na parkiralištu bilo mnogo automobila i kupaca, a dijelovi Fiata već su počeli letjeti okolo.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu