Obavijesti

News

Komentari 127

'Hrvatska je bolja nego prije tri godine, mi bar nismo ukrali'

'Hrvatska je bolja nego prije tri godine, mi bar nismo ukrali'
1

Nisam ni ja zadovoljan brzinom kako se neke stvari odvijaju. No, kada radite u timu i kada ima puno stvari za napraviti, ne ide sve brzinom kojom želite, rekao je Maras

VIDEO

Ministar poduzetništva Gordan Maras u emisiji Hrvatskog radija 'A sada Vlada' rekao je kako je zadovoljan svojom Vladom jer zemlja ''izgleda bitno drugačije nego 2011.''. 

- Napravilo se dosta što se tiče javnih financija i uvođenja reda u državu. Neki temelji su napravljeni da se izađe nakon 6 godina iz recesije. Stvari se mijenjaju. Nisam ni ja zadovoljan brzinom kako se neke stvari odvijaju. No, kada radite u timu i kada ima puno stvari za napraviti, ne ide sve brzinom kojom želite - rekao je Maras i dodao kako je zabrinut što su brojni građani blokirani. 

- Voditi državu nije nešto što se može planirati da se sve 100% ostvari. Nelikvidnost je smanjena, ali je i dalje veliki problem, no i dalje težimo da sve bude u rokovima. Nije točno da je situacija gora, već je bolja nego što je bila - zaključio je. 

''Ova koalicija čista obraza može tražiti novi mandat''

Ministar je rekao i kako je razumljivo da velik broj građana misli da zemlja ne ide u dobrom smjeru jer se rezultati još ne vide. Vladu bi ocijenio trojkom, za razliku od građana koji joj daju prolaznu dvojku. Nije zadovoljan u potpunosti, ali zaključuje kako koalicija može čista obraza tražiti novi mandat. 

- Zemlja je bolja nego prije 3 godine, nismo ništa ukrali za razliku od onih prije nas. Građanima možemo reći da smo radili najbolje što smo mogli. Ne moram biti ministar u sljedećoj vladi, bitno mi je da mogu reći da sam radio najbolje što sam mogao. S tim rezultatima možemo na izbore. Hoćemo li dobiti povjerenje građana, to je na njima. Velika je stvar reći da se nije kralo - poručio je ministar Maras. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...