Obavijesti

News

Komentari 14

Htio izrešetati sina, ali mu se metak zaglavio u cijevi

Htio izrešetati sina, ali mu se metak zaglavio u cijevi
4

Ivan P. (76) iz Gornjih Stativa kraj Karlovca uperio je strojnicu u sina Ivicu P. (31) i htio ga upucati. Zapeo mu je metak. U cijevi su bila još 24 metka

VIDEO

Ivan P. (76) iz Gornjih Stativa kraj Karlovca u nedjelju je oko 11,45 sati ispalio iz strojnice rafal u beton ispred svoje kuće. Nakon toga je strojnicu uperio u svog sina Ivicu P. (31) i htio ga upucat, no zaglavio mu se metak u cijevi. Policija je utvrdila da se u strojnici nalazilo još 24 komada streljiva. Ivanu P. izmjerili su 0,85 promila alkohola, a da mu to nije prvi put pucanja iz vatrenog oružja oko kuće potvrdio je i njegov sin Ivica P..
- Prije dva mjeseca je pucao iz oružja oko kuće.  Supruga i djeca su bili sami, pa su se zatvorili u kuću i zvali policiju - ispričao je Ivica P. Ivana P. su odveli u policijsku stanicu gdje je jedan dan ostao pritvoren na triježnjenju.
- U nedjelju prijepodne sam čuo pucnjeve, ali sam mislio da tata baca petarde, pošto mu je policija oduzela oružje. Krenuo sam prema njemu reći da prestane, a naletio sam na oca sa strojnicom u ruci. Uperio ju je u mene. On je 'prčkao' po strojnici, a ja sam se dao u bijeg - ispričao je Ivica P. i dodaje da se sa ocem ne svađa i rijetko komunicira.
- Ne znam zašto je pucao, ali vjerujem da niti on toga nije svijestan. Znam da pije lijekove za bolove i za bolji krvotok, a pije i alkohol pa vjerojatno ta kombinacija lijekova i alkohola loše utječe na njegovu moć rasuđivanja - kaže sin.
Ivan P. (76) priveden je u istražni centar Županijskog suda u Karlovcu gdje ga je ispitao  istražni sudac Ivan Perković. I u ponedjeljak je policija pretraživala kuću i okućnicu uz prisustvo Ivana P., te su osim oduzete strojnice pronašli za sada nepoznatu količinu oružja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...