News

Komentari 15

Htio zadiviti djevojku pa pao sa zgrade: Spašavali su ga satima

Htio zadiviti djevojku pa pao sa zgrade: Spašavali su ga satima

Jedan mladić iz Pittsburgha je htio zadiviti djevojku pa je odlučio skočiti s jednog krova na drugi. Nažalost, to mu nije pošlo za rukom pa je pao i zapeo u uskom prolazu između zgrada

- Činilo se tada kao dobra ideja - rekao je nesretni mladić iz Pittsburgha koji je htio zadiviti djevojku na spoju i skočiti s jednog krova na drugi. Nije uspio u svojoj namjeri i pao je između zgrada i zapeo u uskom prostoru usred noći, prenosi Distractify.

- Nije pao na pod  već je zapeo na pola puta između zgrada - rekla je policajka Sonya Toler.

Spašavanje je trajalo puna tri sata. Nadležne službe su razbile zid restorana Brueggers koji se nalazi u toj zgradi i tako došle do nesretnog mladića. Prošao je samo s nateklim gležnjem i - povrijeđenim egom. Restoran je zatvorio idućeg dana radi radova, a na vratima su ostavili ispriku:

"Pažnja, gosti Brueggersa, danas 23.8., nećemo otvoriti do 7 jer je jedan čovjek smatrao da je pametna ideja skočiti s krova zgrade kako bi impresionirao svoju djevojku pa je pao i zapeo između zidova zgrade!!!!!! Oprostite na neugodnosti. Dobit ćete kupon s popustima pri idućem posjetu..."

- Je li osvojio djevojku? - upito je jedan šaljivdžija na Twitteru. Policija nije znala odgovor na to pitanje.

Najčitaniji članci