Obavijesti

News

Komentari 95

Htjela je izbjeći mrtvog jazavca pa se autom zabila u kamion

Htjela je izbjeći mrtvog jazavca pa se autom zabila u kamion
16

Na izlazu iz Vesele prema Pleternici vozačica je pokušala izbjeći lešinu jazavca. Izgubila je kontrolu nad vozilom te se zabila u teretno vozilo u kojem su bili radnici

VIDEO

U četvrtak oko šest sati došlo je do teže prometne nesreće na izlazu iz Vesele prema Pleternici. Sudarili su se osobni automobil marke Fiat požeških registarskih oznaka i teretno vozilo tvrtke Presoflex gradnja požeških registarskih oznaka. 

U nesreći su ozlijeđene vozačica i suvozačica iz automobila te dvojica radnika građevinske tvrtke. Jedan od njih se, kažu svjedoci, krvave glave jedva izvukao iz vozila. Svi ozlijeđeni prevezeni su dvojim kolima Hitne pomoći u Opću županijsku bolnicu u Požegi. 

Pokušavala izbjeći mrtvog jazavca

Kako neslužbeno doznajemo, nitko od vozača nije bio pod utjecajem alkohola, a uzrok nesreće je najvjerojatnije mrtav jazavac koji je ležao na cesti i sklizak kolnik. 

- Noćas je netko usmrtio divlju životninju i ostavio da leži nasred ceste. Vozačica ga je pokušala zaobići no uhvatila je bankinu i podletjela ravno pod kombi koji je nailazio iz suprotnog smjera. Izgubila je kontrolu i uplašila se. Na kraju je pokušala i zakočiti, ali bilo je prekasno - opisao nam je jedan od susjeda. 

Nakon sudara na cesti su ostale razbacane jabuke koje je, kako doznajemo, vozačica s majkom išla prodavati na požešku tržnicu. Nakon što je izašla iz vozila, kažu mještani, vozačica je bila u šoku te nije mogla razgovarati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca