Obavijesti

News

Komentari 3

Hvala od srca! Rasprodali smo utrku u 2 minute i 25 sekundi

Hvala od srca! Rasprodali smo  utrku u 2 minute i 25 sekundi
1

Obzirom da je postojao veliki interes trkača za sudjelovanjem u jedinstvenoj utrci 00:24 RUN u četvrtak smo otvorili novi krug kotizacija koje su rasprodane u rekordnom roku - za dvije minute i 25 sekundi!

VIDEO

Drugi krug kotizacija za jedinstvenu utrku 00:24 RUN, koji smo otvorili u četvrtak, rasprodan je za svega dvije minute i 25 sekundi, što pokazuje da je interes za sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu zaista ogroman.

Naime, sva sredstva od kotizacija donirat će se Zakladi - dječja onkologija Rebro u Zagrebu, čime će trkaći pomoći najpotrebnijima, našoj djeci da dobiju još bolju medicinsku skrb. 

VIDEO

A pripreme za ovaj jedinstven sportski događaj, koja starta točno 24 minuta nakon ponoći s 28. na 29. rujna u punom su jeku. Trkači se već tjednima pripremaju kako bi na utrci istrčali što bolji rezultat. Osim što će se trčati po noći, jedinstvena je i po tome što će se po prvi puta u Hrvatskoj trčati na aerodromskoj pisti, točnije na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman. Natjecatelji će po osvijetljenoj stazi trčati okruženi civilnim zrakoplovima i MIG-ovima HRZ-a, dok će ih iz zraka pratiti helikopter MUP-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Utrka je koncipirana na način da sudionici u 45 minuta moraju prijeći jedan krug na stazi dugoj pet kilometara, a atraktivna organizacija starta grandioznim vatrometom koji će označiti početak utrke. Nakon prolaska kroz cilj trkače očekuje Vodeni pozdrav, ali i odlična zabava uz DJ-a i razne aktivnosti koje su organizatori utrke, 24sata u suradnji s MZLZ, priredili. 

Za sve sudionike osiguran je impresivan startni paket koji će se moći podići 27. rujna u zagrebačkom Boogie klubu u Margaretskoj ulici 1. U njemu će dobiti službenu dry fit majicu s logom utrke te personalizirani startni broj na kojem će pisati ime i prezime natjecatelja. Kako bi mjerenje prolaznog vremena bilo što preciznije, u startnom paketu se nalazi i čip za elektronsko mjerenje i obradu rezultata. Svaki će trkač, nakon što prođe cilj, dobiti i unikatnu sudioničku medalju posebno dizajniranu za ovu atraktivnu utrku, a koju je proizvela tvrtka Vivatip.

Startni paket sadrži i flaširanu vodu Kala 0,5 i Cedevitu HoReCa, a za uspomenu na ovaj jedinstveni događaj pobrinula se tvrtka IT-graf koja je izradila privjesak za ključeve s logotipom utrke. Glavni partner utrke, Konzum, osigurao je poklon bon od 10 posto za kupnju iznad 200 kuna, a jedan od sponzora utrke, Slatinska banka, osigurava reflektirajuću narukvicu.

Svi trkači će prije i poslije utrke dobiti okrjepu, vodu, svježe sokove i voće, a osiguran im je i besplatan prijevoz posebnom linijom autobusa iz grada na aerodrom i s aerodroma natrag u grad. Također, osiguran je i besplatan parking za sve sudionike koji će u zračnu luku stići osobnim automobilom.

Pozivamo vas, da ukoliko i ne trčite, podržite ovu akciju i uplatite sredstva na humanitarni račun IBAN: HR6723600001300132456, uz naznaku 'Donacija za Zakladu'.

Generalni pokrovitelj utrke je Konzum, partneri projekta su INA, Kala, Slatinska banka, A1, HEP i Hrvatska lutrija, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova su prijatelji utrke.

Sve informacije pratite i dalje na službenoj stranici utrke www.0024run.hr ili putem Facebooka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...