Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
165 komentara

I Dalija Orešković se službeno kandidirala za predsjednicu RH

Smatram da je izuzetno važno progovarati o onim temama za koje sam sigurna da na način na koji ću ja to iznositi i govoriti, neće progovarati niti jedan drugi kandidat, rekla je Orešković...

Zagreb: Poznati na premijeri predstave "Ljubavna pisma Staljinu"
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
165 komentara

Dalija Orešković, čelnica stranke Start i bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa u nedjelju je u Dnevniku Nove TV službeno istaknula kandidaturu za predsjednicu Republike.

- Odluku sam donijela u jeku izbijanja ovih korupcijskih afera u izvršnoj vlasti. Činjenica da na društvenu nepravdu, koju korupcija stvara, koja je ušla u sve pore države i društva, niti jedan od do sada istaknutih kandidata ne nudi prihvatljiva rješenja i prihvatljiv odgovor. Kandidaturu ističem zbog toga što se čini, u ovom trenu, da su sve institucije, koje bi trebalo sudjelovati u borbi protiv korupcije, ili potopljene ili na najboljem putu da ih se u potpunosti eutanazira, kao što je to slučaj s Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa. Zbog svega toga, smatram da je izuzetno važno progovarati o onim temama za koje sam sigurna da na način na koji ću ja to iznositi i govoriti, neće progovarati niti jedan drugi kandidat.- rekla je Orešković.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message