Obavijesti

News

Komentari 19

I dalje ga voli: Završila u ćeliji zbog veze s fatalnim ubojicom

I dalje ga voli: Završila u ćeliji zbog veze s fatalnim ubojicom
1

Zaposlenica u zatvoru u Velikoj Britaniji, koja je započela vezu s ubojicom, završila je i sama iza rešetki no to nije poremetilo planove ovog para da se vjenča

VIDEO

Zaposlenica u zatvoru u Velikoj Britaniji, koja je započela vezu s ubojicom, završila je i sama iza rešetki no to nije poremetilo planove ovog para da se vjenča, piše The Sun.

Sian Cooper (52) započela je vezu s Alanom Dalbyjem (35) nakon što se u zatvoru Warren Hill u Velikoj Britaniji zaposlila kao sportska terapeutkinja i pomoćnica u nastavi. Njezin odabranik  je ubojica koji je osuđen na doživotni zatvor nakon što je 2002. remenom zadavio svoju tada 18-godišnju djevojku Natalie Janiak tijekom seksa u kombiju.

Cooper je priznala da je povrijedila odredbe ugovora o radu u javnoj službi nakon što se upustila u 11-mjesečnu vezu sa zatvorenikom. Osuđena je na 12 mjeseci zatvora.

Tereti je se da je zatvoreniku slika pisma seksualnog sadržaja kao i svoje nage fotografije.

- Fotografije su pronađene u njezinom mobitelu. Je li ih poslala Dalbyju ili ne, nije sada ni bitno. Činjenica je da ih je snimila i da je Dalby tražio da mu ih pošalje - kazao je tužitelj.

301769007

Cooper je na sudu porekla da je poslala Dalbyju fotografije. Navodno mu je kupovala i hranu, te poklonila glazbeni CD i rokovnik. 

On je njoj poklonio ogrlicu s privjeskom u obliku srca. Tvrdio je da ga kupuje za sestru. Tražio je i da mu se jedan broj mobitela doda na listu kontakata koje smije zvati iz zatvora. Kazao je da je riječ o prijateljevom broju. Naknadno je tražio da mu se na listu doda još jedan broj. Ovaj put rekao je da je to kontakt od sestre. U oba slučaja radilo se o broju Sian Cooper s kojom se čuo nekoliko puta dnevno.

Tijekom jednog razgovora, Dalby je kazao Cooper da bude opreznija i da mora naučiti razmišljati. Cooper je uhićena nakon što je policija nazvala oba broja s Dalbyjeve liste i shvatila da je s njom u vezi.

- Činjenica je da je optužena bila svjesna da je veza koju ima sa zatvorenikom neprikladna i da nije u skladu s pravilima, ali nije učinila ništa da je prekine - rečeno je na sudu.

- Rekla mu je da ga voli već dugo i da vjeruje da on isto osjeća prema njoj - dodao je tužitelj.

Andrew Shaw, koji zastupa  Cooper, na sudu je rekao da je njegova klijentica trenutno vrlo tužna i ranjiva, te da se nada da će se udati za Dalbyja.

-  Izgleda kao da ga zaista voli. Odlučna je u namjeri da se uda za njega nakon što izađe iz zatvora  - kazao je.

Još jedna od čuvarica u zatvoru pala je na šarm fatalnof Dalbyja. Shirley Fowle (42) prijavljena je 2009. zbog sumnje da je u vezi s Dalbyjem. Naime, kod njega su pronađena dva prokrijumčarena mobitela te mu je netko redovno uplaćivao novac na račun. Fowle je dala otkaz prije završetka istrage. Navodno je priznala vezu, ali je demantirala da je imala seksualne odnose s Dalbyjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'
DETALJI TRAGEDIJE

Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'

Vozač kamiona će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku. Prijavili su ga tužiteljstvu zbog izazivanja prometne nesreće s posljedicom smrti