Obavijesti

News

Komentari 0

I na toaletnoj školjci od 400.000 kuna morat ćete pustiti vodu

I na toaletnoj školjci od 400.000 kuna morat ćete pustiti vodu
2

Samo za bogate: WC školjka s kristalima Swarovski našla se u “Vodiču za kupnju za bogataše bez ukusa”. Na popisu je zlatni bicikl te plazma optočena dijamantima

VIDEO

Dosadilo vam je svaki dan obavljati nuždu na svojoj, tako običnoj WC školjci, a usput ste nekim slučajem i bezobrazno bogati?! Nudimo vam rješenje! Zašto si ne biste priuštili školjku optočenu kristalima Swarovski, vrijednu više od 400.000 kuna? Ako ne znate što biste s njime, školjka je odličan način za bacanje novca u vodu. Naravno, uz uvjet da se ne obazirete na zlobne komentare kako se u kupaonicu s posebnom školjkom idealno uklapa i diskokugla. Male “nastranosti” i potrebu za iskazivanjem možete zadovoljiti ako se gradom provezete biciklom od 24-karatnog zlata vrijednom pola milijuna kuna. Ili počastite frendove partijom na Nintendu od 22-karatnog zlata, a gradom se možete prošetati i u cipelama s dijamantima. Ako želite da vam se u kući mota sretna posluga, priuštite im usisavač također oplemenjen kristalima Swarovski. Kako bi se mali bogataši od malih nogu naučili životu na visokoj nozi, netko se sjetio izraditi zlatna kolica. Sve te stvari našle su se na popisu britanskog lista Daily Mail. Nedavno su sastavili popis luksuznih darova kojima svi koji žele i imaju mogu razgaliti sebe ili najmilije. Na sastavljanje “Vodiča za bogataše bez ukusa” navela ih je trendseterica Victoria Beckham, koju su uočili s telefonom vrijednim više od 190.000 kuna. Ako može ona, zašto se i vi ne biste istaknuli u masi sa slušalicama s kojih blješte dijamanti? Na njihovu popisu našao se i superluksuzni automobil Rolls-Royce sa zlatnom unutrašnjošću procijenjen na više od osam milijuna kuna, 55-inčna plazma s okvirom od 18-karatnog zlata sa 72 dijamanta i kućno kino “teško” 100.000 kuna.

No ako se odlučite na kupnju nekog od navedenih proizvoda, trebali biste znati da luksuz, osim nominalne, ima i drugu cijenu. Neki skupe predmete čak nazivaju perverzijom, a neki najobičnijim kičem.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)