Obavijesti

News

Komentari 14

I oni su 'pali': Kralj Tomislav i ban Jelačić su pod istragom

I oni su 'pali': Kralj Tomislav i ban Jelačić su pod istragom
3

Članovi Društvene mreže građana odlučili su osumnjičenike Tomislava Karamarka obavijestiti da su pod istragom. To su 'dojavili' banu Jelačiću i kralju Tomislavu

VIDEO

Aktivisti Društvene mreže građana odlučili su na svoj način javnosti pokazati što misle o nedavnim uhićenjima zbog ratnih zločina, odnosno o privođenju Josipa Boljkovca. U svom priopćenju, kako sami kažu, žele 'pomoći prvom policajcu HDZ-a'. Njegovim 'sljedećim metama' rekli su da su pod istragom pa su s transparentima došli pred kralja Tomislava i bana Jelačića u Zagrebu. 

- Naravno, nije riječ o sumnjivcima s kojima dijeli partijske boje kao što su Ivan Jarnjak, Jure Radić ili Vladimir Šeks. Za našeg povijesnog policajca nije bio nikakav izazov napasti one kojima ne trebate prišiti neidentificirane leševe i izmisliti priču. Ministru je trebao veći izazov. I onda ga je našao. Saznali smo, naime, da je ministar baš gledao serijal Hrvatski kraljevi i shvatio da nije sve što je kralj Tomislav činio bilo baš u redu. Uzrujao se, zabuljio se u ekran prijeteći onim svojim sajko pogledom, sav u nevjerici. Dosjetio se i da je kralj Tomislav kamen temeljac hrvatske državnosti kao i antifašisti pa je odlučio udariti - stoji u priopćenju Društvene mreže građana. 

Karamarkovi policajci nisu uhitili kralja jer ih je ministar greškom poslao na Trg bana Josipa Jelačića.

- Da ne bi priznao da nema pojma što radi, ministar se sjetio kako je baš taj ban Jelačić također dobra meta za njegove istraživačke radove, s obzirom na grozote po kojima ga pamte u Mađarskoj (kojoj je ministrova partija poklonila jednu nama važnu tvrtku - iz ljubavi). Brzo je poglavnik cajaca odlučio poslati još jednu ekipu na teren, ovaj put na Trg kralja Tomislava. Sada su oba ova osumnjičenika za ratne zločine pod nadzorom zbog opasnosti od bijega - obojica sjede na sredstvu za bijeg. Osim toga, u blizina oba ova sumnjivca za ratne zločine su i specijalci cajci spremni da uskoče s obzirom da oba sumnjivca posjeduju hladno oružje. Istraga je u tijeku, a doznajemo kako policija u slučaju kralja Tomislava već raspolaže s nizom svjedoka pokajnika, koji će dati svoj iskaz odmah nakon što kao i ostali mrtvaci glasaju na izborima za HDZ - pišu aktivisti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...