Obavijesti

News

Komentari 41

I Silvio voli biti u 'sendviču'... Zaveo je i zanosne blizanke

I Silvio voli biti u 'sendviču'... Zaveo je i zanosne blizanke
10

Tužitelji terete talijanskog premijera da je platio seks sa 33 djevojke. Među njima su navodno i blizanke Manuela i Marianna Ferrera poznate televizijske voditeljice

VIDEO

Među 33 djevojke kojima je talijanski premijer Silvio Berlusconi plaćao za seks su navodno i blizanke Manuela i Marianna (27) Ferrera, piše Daily Mail. Atraktivne brinete i bivše misice su se proslavile nakon što su na talijanskoj televiziji počele voditi vremensku prognozu u oskudnoj odjeći. Sestre su sudjelovale i u reality showu koji se 2007. prikazivao na talijanskoj televiziji. 

Berlusconi: 'Ja sam kao dobrotvorna organizacija'

Talijanski premijer Berlusconi (74) u srijedu je komentirao optužnicu te je rekao kako su 33 djevojke u dva mjeseca i za njega previše.  

- To bi bilo previše i za jednog 30-godišnjaka, jednostavno bilo bi previše za svakoga - komentirao je skromno Silvio. Priznao je kako je organizirao večere no rekao je kako su one bile elegantne te kako su lijepe djevojke bile samo pratnja. Dodao je i kako nisu plesale erotične plesove.

- Djevojke su nakon večera odlazile same plesati u disko jer je ne volim plesati. I to je bilo to. Koliko god čudno zvučalo ništa se drugo nije događalo - tvrdi Berlusconi. Priznaje da je davao novac djevojkama, ali ne za seks.

-  Zar zaista mislite da bi za seks plaćao bankovnin transakcijama? Ja sam kao dobrotvorna organizacija. Plaćao sam im za operacije, račune od zubara, za studij. Bio sam i jamac za kredite roditeljima nekih od djevojaka - kaže Berlusconi. 

Suđenje mu počinje u travnju. Optužen je, između ostalog, da je spavao s maloljetnicom Ruby 13 puta. 

Poljaci nude pizzu 'bunga, bunga'

Vlasnik restorana u Poljskoj svojim gostima nudi pizzu 'bunga, bunga'. Pizza se sastoji od tri dijela. Na jednom dijelu su smokve i pršut, na drugom češnjak i srdele, a na trećem sušene rajčice i špinat, piše Gazeta. Jelo poslužuje atraktivna konobarica koja u jednoj ruci nosi pizzu, a u drugoj papar. Čim jelo položi na stol papri ga sve dok joj gost ne kaže da je dosta.  

Riječima 'bunga,bunga', vjeruju tužitelji, Berlusconi je nazivao erotski ples koji su djevojke izvodile za njega prije nego bi odabrao jednu s kojom bi proveo noć.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao