Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Igraj i svoji: Petrol Hrvatska te vodi u obiteljski hotel Amarin

Maštate o Istri, Rovinju, genijalnoj hrani, vrhunskom vinu... baš sve to možete osvojiti! Požurite, jer natječaj traje do 6. listopada, a pobjednik će biti proglašen 7. listopada

Foto: Petrol

Jesen je stigla, a svima nam misli još malo odlutaju na more, pijesak i plažu. U gužvi između poslovnih, školskih i vrtićkih obaveza, odlutamo tu i tamo na neku morsku destinaciju. Listopad  je tradicionalno mjesec uspomena na ljeto koje je iza nas. Petrol Hrvatska je tu da svima olakša. Maštate o Istri, Rovinju, genijalnoj hrani, vrhunskom vinu... baš sve to možete osvojiti.

Na Facebook stranici Petrol Hrvatska u komentaru na objavu www.facebook.com/petrol.hr/ stavite zašto ste baš vi nakon napornog ljeta zaslužili osvojiti ovaj vrijedni jesenski vikend. Uz to označite osobu koju vodite na vikend - uz obavezni #ljubavjenapetrolu. Požurite, jer natječaj traje do 6. listopada, a pobjednik će biti proglašen 7. listopada. Žiri od tri člana izabrat će najkreativniju/najzabavniju/najemotivniju poruku.

Nagrada vrijedi za dvije odrasle osobe i dijete do 13 godina, a može se iskoristiti od 11. do 13. listopada. U obiteljskom hotelu Amarin nagrada uključuje standard sobu s pomoćnim ležajem iz koje pogled puca na more. Bezalkoholna pića tijekom obroka uključena su u cijenu! Više pogledajte na www.facebook.com/notes/petrol-hrvatska.

Tema: Promo sadržaj

Message