Obavijesti

News

Komentari 20

Ima li bizarnijeg dizanja cijena? Zagrepčanima je i smrt skuplja

Ima li bizarnijeg dizanja cijena? Zagrepčanima je i smrt skuplja
1

Holding velike nade polaže u prodaju Zagrepčanke i prodaju stanova u Sopnici Jelkovec. Cijenu ukopa dižu za 20 posto, a otkaze može očekivati 419 radnika

VIDEO

Nakon javnog prijevoza i vode, kao i struje, plina i PDV-a koji je pogodio i ostatak Hrvatske, Zagrepčani će od ljeta plaćati skuplje ukope i kremiranja na gradskim grobljima, i to za čak 20 posto. Uz to, za 30 posto raste cijena održavanja groblja.

Ovo novo i poprilično bizarno poskupljenje dio je velikog plana poslovanja Holdinga kojeg su usvojili u srijedu. 

Uz te nove namete, Holding očekuje mnogo i od prodaje Zagrepčanke i stanova u Sopnici Jelkovec. Od toga očekuju dobit od 120 milijuna kuna. 

Otkaze čeka 419 zaposlenika 

Zaposlenike Holdinga čekaju rezanja jubilarnih nagrada, otkazi... Može ih očekivati čak 419 zaposlenika, od toga 304 su stalno zaposlena, a 115 će osobno uvjetovati skidanje s platnih lista u 18 podružnica.  Prema pisanju Večernjeg lista najviše će smanjenjem broja zaposlenih za tri posto nastradati ZET-ovci kojih je prema procjeni uprave viška 197.

U Holdingu su uvjereni su kako će svim ovim mjerama, dakle rasprodajom imovine, rezovima unutar tvrtke ali  i poskupljenjima dovesti tvrtku u plus od 65 milijuna kuna. 

Dok država rasprodaje,  Holding ulaže u svoje turističke objekte

Uz to, Holding planira širiti vodovodnu mrežu, a  planiraju ulagati (4,7 milijuna kuna) i u vlastitu turističku djelatnost tj. obnovu objekata kojima su vlasnici na moru. 

Zanimljivo, u isto vrijeme kada Ministarstvo turizma rasprodaje državne turističke objekte na moru, Holding radi upravo suprotno i ulaže u njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe