Obavijesti

News

Komentari 154

Ima samo 23 mjeseca, a na prvi izbor ljepote ide već ovo ljeto

Ima samo 23 mjeseca, a na prvi izbor ljepote ide već ovo ljeto
7

Djevojčicu njezina majka Robyn (27) već priprema za izbor. Na usne joj nanosi ruž, uvija joj kosu, lakira joj nokte, na trepavice nanosi maskaru, a na kapke sjenilo

VIDEO

Iako se na temelju njenih dnevnih aktivnosti može zaključiti da je Eleanor June Rees-Sutherland tinejdžerica, ona je stara samo 23 mjeseca, a mama ju već priprema za prvi izbor ljepote. Na usne joj nanosi ruž, uvija njezinu plavu kosu, lakira joj nokte, na trepavice nanosi maskaru, a na kapke sjenilo za oči.  Ovo ljeto Eleanor, za koju se vjeruje da je najmlađa sudionica takvih izbora, bit će jedna od 100 britanskih djevojčica do 13 godina koje će se natjecati u Leicesteru, javlja Daily Mail.

Organizatori natjecanja priznaju da su primili brojne mailove aktivista koje uznemirava pomisao na djevojčice koje će paradirati u bikinijima i visokim petama. Ipak, Robyn Sutherland (27), unatoč brigama partnera Andrewa, brani svoju odluku da na natjecanje prijavi kćer. 

- Ne razumijem zašto se stvara tolika buka, rekla je Robyn i dodala da ne vidi ništa pogrešno u svemu. 

- Male djevojčice oduvijek se vole sređivati i stavljati make-up poput svojih majki. Što je loše u želji da na jedan dan izgledaju kao princeze, pita se mlada majka.

Tvrdi da njezina kćer obožava biti glamurozna, te da ju unatoč njezinoj dobi nitko ne bi mogao natjerati na nešto što ne želi. 

- Neki ljudi tvrde da se djevojčice na ovim izborima prikazuje kao seksualne objekte, ali ja ne mislim da je išta seksi kod djeteta koje je obučeno kao mala princeza, tvrdi Robyn koja se oduševila kada je nakon sina (8) rodila i djevojčicu. Oduvijek je sanjala o kćeri koju će moći sređivati, a za svoju Eleanor June tvrdi da je slatka kao mala lutka. Obožava kupovati za nju, pa već sada ima 20 haljina, dvije komode pune razne odjeće i oko 15 pari cipela. 

Na njezinu odjeću mjesečno troši 100 do 150 funti unatoč negodovanju njezina partnera Andrewa. 

Iznos će se biti sve veći zbog izbora, s obzirom da se od djevojčica očekuje da se predstavljaju u raznim kombinacijama. 

Na natjecanju se ocjenjuje fizička ljepota djevojčica, koliko dobro izgledaju u atraktivnoj odjeći, talent poput pjevanja ili plesa i izgled u elegantnoj večernjoj toaleti. 

Iako se raduje izboru, Robyn priznaje da je on razlog svađe između nje i partnera koji ne voli da Eleanor stavlja make-up.

- On smatra da bi se ona trebala igrati vani cijelo vrijeme. Kada sam joj htjela probušiti uši zabranio mi je pa sam joj kupila naušnice na klipsu, rekla je Robyn.









Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu