Obavijesti

News

Komentari 38

'Ima sretne brojeve, ali zbog Merkura će biti loš predsjednik'

'Ima sretne brojeve, ali zbog Merkura će biti loš predsjednik'
1

Trump ima izraženi Merkur te je impulzivan i nepredvidiv, a ima i problema s komunikacijom i kulturom ponašanja. Nije intelektualac i brzopleto odlučuje

VIDEO

Njegov datum rođenja (14. lipnja 1946.) kompatibilan je s datumom izbora i to znači pobjedu, komentirala nam je ishod američkih izbora najpoznatija hrvatska numerologinja Olga Hadjić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

 Ona tvrdi da su Donaldu Trumpu lijepe priče i obećanja pomogli da pridobije masu ljudi te postane 45. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

Smatra da taj visoki položaj uopće nije za njega i da on nije čovjek koji bi trebao biti na čelu države.

- Trump ima izraženi Merkur te je impulzivan i nepredvidiv, a ima i problema s komunikacijom i kulturom ponašanja. Nije intelektualac i brzopleto odlučuje - rekla nam je Hadjić.

Američki biznismen će se suočiti s komplikacijama na vlasti već na početku svojega mandata. Građani neće prihvaćati njegovo diktatorsko ponašanje.

- Narod će se dići na noge oko srpnja sljedeće godine jer će se razočarati njegovim postupcima. Bit će demonstracija i štrajkova - istaknula je numerologinja. Donald Trump će pokušavati progurati neke svoje ideje, a građani će mu pritom biti veliki uteg. Zbog svoje naivnosti i nedostatka znanja za uspješno vođenje politike oslanjat će se na suradnike.

- Ovisi kakve će savjetnike imati, jer će im vjerovati i slušati ih u vezi svega - rekla nam je Olga.

Međutim, numerologinja se najviše boji kako će Donald Trump voditi vanjsku politiku SAD-a.

- On je golema opasnost jer se u njegovu znaku pojavljuje Mars, koji je ratnički planet te ga potiče na primitivno reagiranje - objasnila je Hadjić.

To nije dobro s obzirom na stanje u svijetu i događaje u Siriji, a zbog njegova stava o izbjeglicama nastat će golemi problemi. Olga smatra da bi mogao početi surađivati s ruskim i turskim predsjednikom.

- To nije dobro jer su Putin i Erdogan iskusniji i mudriji od njega, pa bi ga lako mogli navući na tanak led - ispričala nam je Olga.

Također ističe da je američki biznismen nesiguran, pa bi ga Putin mogao nagovoriti na neke stvari.

- Ruski predsjednik je slatkorječiv te ga možda uvuče u sve i svašta - kaže Olga.

Naglasila je da je numerolozima bilo teško predvidjeti rezultate predsjedničkih izbora jer je datum rođenja išao u korist i Hillary Clinton. Također je izrazila sumnju u ovakav ishod i činjenicu da je Trump osvojio toliko glasova.

- Bojim se da je bilo nekih nepravilnosti i pitanje je hoće li Clinton pokrenuti pitanje ispravnosti - naglasila je numerologinja.
Smatra da će savjetnici pokušati spriječiti Trumpa da se fokusira na Hillary Clinton, no koliko će biti uspješni - ovisi o njoj.

- Ako Hillary nastavi komentirati njegove odluke, on će se joj se kad-tad osvetiti - smatra Olga.
Njegovoj vlasti svakako neće nedostajati dinamike.

- Saznat će se za Trumpove afere jer previše vjeruje ljudima oko sebe. Netko od njih će izaći s podacima u medije. Ipak, njegova najveća pogreška je spajanje politike i biznisa. Svima će, osim Amerikancima, naravno, biti zabavno promatrati što izvodi - zaključila je Hadjić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag