Obavijesti

News

Komentari 217

Ines (17) i Denis (18) stradali su u smrskanom automobilu

Ines (17) i Denis (18) stradali su u smrskanom automobilu
5

Mladi par se dogovorio da će ići u grad. Denis je Ines pokupio svojim Opelom te su krenuli u Novsku. Nisu daleko stigli kad je auto zahvatio kanal i Tigra je zaplesala

VIDEO

Otac je Ines nedavno rekao da se ne vozi s Denisom jer juri cestom. A ona je kazala da bi željela da ona i Denis oboje stradaju i da tako zauvijek budu zajedno. Zazeblo me tad oko srca i neka slutnja nadvila se na nas, kroz suze priča potpuno shrvana majka Ines Tadić (17).

Pokretanje videa...

24sataTV 00:33

Ona i njezin dečko Denis Đani (18) poginuli su u petak navečer u stravičnoj prometnoj nesreći nedaleko od Novske. Mladi par iz Raića tog se dana dogovorio kako će ići u grad. Denis je Ines pokupio svojom Opel Tigrom te su krenuli put Novske. Nisu daleko stigli, tek nekoliko kilometara od kuće, a automobil je zahvatio travnati kanal i Tigra je zaplesala na cesti. Prepriječila se preko suprotnog traka, kojim je u tom trenu naišao Peugeot.

Od siline udarca Opel, u kojem su bili Ines i Denis, sletio je s ceste i završio u plitkom kanalu. Stražnjim dijelom udario je i u ogradu kuće. Dok se Peugeot zaustavljao na cesti, na njega je još naletio drugi automobil. Očevici kažu kako je Opel bio smrskan do neprepoznatljivosti . Ines je preminula na mjestu, a njezin dečko Denis u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice u Novoj Gradiški. Vozačica Peugeota teško je ozlijeđena u sudaru, a njezina suputnica lakše je ozlijeđena. Dijelova uništenih automobila bilo je posvuda, a policija je do dugo u noć obavljala očevid. Promet je zbog nesreće bio otežan tim dijelom ceste.

Susjedi, prijatelji i rodbina šokirani su ovom teškom nesrećom u kojoj je poginuo mladi par. Još ne vjeruju da ih nema. Dan nakon tragične pogibije mladog para mjestom je vladao muk. Grobnu tišinu prekidali su tek bolni jecaji.

- Čim sam čula za nesreću, odmah sam se sjetila riječi moje Ines - neutješna je majka.

Ines je pohađala ugostiteljsku školu, a Denis je išao u gimnaziju, nakon koje je želio upisati medicinski fakultet. Majka poginule djevojke kaže kako su se njezina kći i Denis jako voljeli.

- On je stalno dolazio k nama. Ines je uvijek o njemu govorila: ‘Moj Denis, moja ljubav’. Ovo kao da je bila sudbina - kaže majka.

Dodaje da je pokojni Denis tek nedavno dobio vozačku dozvolu, a roditelji Ines Tadić tvrde kako je do tada skupio desetak prijava u prometu.

I Denisova obitelj u potpunom je šoku. K njima su u subotu cijeli dan u Lađevac kraj Okučana stizali rodbina i prijatelji. Denisov otac Milenko neutješno je ridao, neprekidno dozivajući ime poginulog sina. Denis ima brata blizanca Roberta, kojeg u subotu nije bilo doma.

- Prolazio sam tom cestom i vidio vozilo Hitne pomoći i u daljini auto koji mi je sličio na Denisov. Nisam mogao prići jer je policija već zatvorila tu cestu. Cijelo vrijeme sam se nadao kako to ipak nije bio on - rekao nam je shrvani prijatelj Denisove obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 217
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi