Obavijesti

News

Komentari 62

Interventna naoružana do zuba opkolila kuću: Ulovili bjegunca

Interventna naoružana do zuba opkolila kuću: Ulovili bjegunca
7

ZAGREB: Navodno se sprema uhićenje povezano s pucnjavom od prije dva dana. Iz policije doznajemo da se radi o 'redovnim policijskim aktivnostima'

VIDEO

Policija je u petak popodne opkolila naselje Vukomerec. Navodno se sprema uhićenje povezano s pucnjavom od prije dva dana.

Neslužbeno saznajemo da je policija ulovila bjegunca kojeg su tražili. 

>>> Uskoro opširnije

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drama u Vukomercu: Policajci upali u kuću iz koje su neki dan pucali s Kalašnjikovom Više na http://bit.ly/2p4Ci8N Reporter: Luka Negovetić

Posted by 24sata on Friday, September 14, 2018

POGLEDAJTE VIDEO

Nakon obračuna u srijedu u zagrebačkom Vukomercu privedeno je 19 ljudi. Najstariji privedeni ima 57 godina, dok je najmlađi maloljetan. 

Policija je raspisala internu tjeralicu za Senadom Ahmetovićem (34). On je zet preminulog Šerifa Zahirovića (60). Prvo su sumnjali da je on pucao iz kalašnjikova, a sad ga traže zbog prijetnji.

Podsjetimo, tada je ispaljeno najmanje 30 hitaca, propucano je sedam automobila, a iza svega stoji navodni sukob dviju obitelji. Obitelji Osmanović i Zahirović počele su se žestoko svađati od nedjelje kad je preminuo Šerif Zahirović (60), glava te obitelji. 

Već u ponedjeljak posjetio ih je, pričaju Zahirovići, Muharem Osmanović, glava obitelji Osmanović. Sve se odvijalo ispred kuće Zahirovića u zagrebačkoj Porečkoj ulici. Iz jednog automobila su izašla trojica, a iz drugoga dvojica. Nakon kraće svađe, zapucali su na kuću preko puta škole, a stanar iz kuće im je odgovorio vatrom.

U pucnjavi nije bilo ozlijeđenih.

MUP: Završena istraga, trojica u pritvoru

Zagrebačka policija izvijestila je kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, 27-godišnjakom i 44-godišnjakom zbog osnova sumnje da su sva trojica počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a nad 44-godišnjakom i zbog osnova sumnje da je počinio i kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

- Sumnja se da su se 12. rujna  oko 19 sati 29-godišnjak i 26-godišnjak dovezli osobnim automobilom marke Porsche Cayenne zagrebačkih registarskih oznaka u Porečku ulicu te izašli iz vozila i iz pištolja ispalili nekoliko hitaca u smjeru kuće na čijoj terasi je bilo pet osoba nakon čega je 44-godišnjak iz automatskog oružja ispalio dva rafala u smjeru 29-godišnjaka i 26-godišnjaka koji su bježali Porečkom ulicom. Od ispaljenih hitaca oštećena je jedna kuća i sedam osobnih automobila.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su pritvorskom nadzorniku predali 29-godišnjaka, 26-godišnjaka i 44-godišnjaka, a nadležnom državnom odvjetništvu su podnijeli kaznenu prijavu - izvijestili su. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor