News

Komentari 44

Iskusite čari Kulmerovih dvora: Iznajmljuje se dom Todorićevih

Iskusite čari Kulmerovih dvora: Iznajmljuje se dom Todorićevih

Iva Balent je otkrila da se mogu unajmiti samo prostori prilagođeni za održavanje evenata, što uključuje i dvorište dvorca. No, uz Kulmerove dvore, iznajmljuje se i 'Čarobna koliba' u Gorskom kotaru

Kulmerovi dvori, dom obitelji Todorić u kojem trenutno živi samo kći Ivice Todorića Iva Balent, odnedavno se mogu unajmiti za vjenčanja, press-konferencije i ostale evente. Potvrdila je to za Dnevnik.hr Iva Balent, otkrivši kako se ipak ne mogu unajmiti cijeli Kulmerovi dvori, već samo prostori prilagođeni za održavanje evenata, što uključuje i dvorište dvorca.

Promocija Brešanovog filma

U Kulmerovim dvorima tako će se u četvrtak primjerice održati promocija filma. Radi se o filmu 'Koja je ovo država' Vinka Brešana čiji su protagonisti General, Ministar te bijesni umirovljenici, a u tri priče crne komedije raspliću se poznati hrvatski politički scenariji.

Blokirana je samo Gazdina četvrtina dvora

Podsjetimo, zagrebački Županijski sud u listopadu je blokirao četvrtinu Kulmerovih dvora u vlasništvu Ivice Todorića, a u ožujku 2018. odbijen je zahtjev Agrokora za blokadom imovine Todorićevih sinova, kćeri i zeta, koji su vlasnici dijelova Kulmerovih dvora.

No, uz Kulmerove dvore, moguće je unajmiti i „Čarobnu kolibu“ u vlasništvu Ive Balent smještenu u mjestu Hlevci u Gorskom kotaru, piše Dnevnik.hr.

Luksuzna koliba dostupna je za dnevni i tjedni najam, a preko jedne od stranica za grupnu prodaju, tri noćenja za osam osoba nude se po cijeni od 4387 kuna. U najam je uključeno i neograničeno korištenje saune te torta dobrodošlice.

Inače, ovog tjedna bi sud u Londonu trebao odlučiti o izručenju Ivice Todorića u Hrvatsku.

Najčitaniji članci