Obavijesti

News

Komentari 40

'Ispisali smo zahtjev za opoziv Vlade, šaljemo ga kolegama'

'Ispisali smo zahtjev za opoziv Vlade, šaljemo ga kolegama'

HNS nema više od 30 zastupnika da može sam pokrenuti opoziv Vlade. Ako iz SDP-a i Mosta ne potpišu mislim da će to biti jasna poruka da ne žele srušiti Vladu, kazao je Vrdoljak

VIDEO

Gostujući u Dnevniku Nove TV predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak kazao je kako su već danas u stranci ispisali zahtjev za opoziv Vlade te da će ga na potpis kolegama iz SDP-a i Mosta poslati sutra, piše Dnevnik.hr.

- Već danas smo ispisali zahtjev za opoziv Vlade, sutra ćemo poslati kolegama iz SDP-a i Mosta da ga supotpišu. Očekujem da ćemo ga u ponedjeljak ili utorak poslati, ako kolege potpišu - sad su zajedno s nama u opoziciji, zahtjev za opoziv Vlade, kako bismo dali trenutak Andreju Plenkoviću da jasno artikulira većinu u Saboru, rekao je Vrdoljak.

Upitan što ako iz SDP-a i Mosta ne potpišu zahtjev za opoziv Vlade rekao je da vjeruje da će potpisati jer su odustali od svojih zahtjeva za raspuštanjem Sabora.

- HNS nema više od 30 zastupnika da može sam pokrenuti opoziv Vlade. Ako iz SDP-a i Mosta ne potpišu mislim da će to biti jasna poruka da ne žele srušiti Vladu, ali mislim da to njima nije neki hobi.

Kazao je i kako u petak treba zaključiti sjednicu Sabora te je zakazati u lipnju nakon drugog kruga lokalnih izbora. Mišljenja je kako će se Odbor za Ustav u petak ujutro usuglasiti dosta brzo. 

- Treba se samo tehnički usuglasiti tko će voditi Sabor do prve jasne većine koja mora uslijediti. Ako se to ne dogodi do izglasavanja opoziva Vlade onda će se sigurno raspisati novi izbori i raspustiti Sabor, kazao je Vrdoljak koji je ranio rekao da mu nije važno tko će u međuvremnu voditi Sabor jer ionako neće biti dugo. Kao svoj izbor za tu funkciju naveo je Milanku Opačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...