Obavijesti

News

Komentari 766

Policija pretražila napadačevu kuću, iznijeli predmet u vreći koji nalikuje na pušku

Policija pretražila napadačevu kuću, iznijeli predmet u vreći koji nalikuje na pušku
26

Policajac (31) koji je ranjen kod zgrade Vlade je stabilno, kažu nam iz KBC Sestre milosrdnice. Napadač (22) je ispalio rafal iz kalašnjikova. Njega su pronašli mrtvog na Jabukovcu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
PRETRES KUĆE

Policajci pretražuju dvije obiteljske kuće Bezakovih te jedno gospodarsko imanje, piše Jutarnji list. Koriste reflektore na gospodarskom imanju, pretražili su i dva velika spremnika kukura i štagalj. Nakon sat vremena prebacili su se na kuće. Počeli su iznositi stvari. U jednoj vreći bilo je nešto nalik na pušku, piše Jutarnji.

'NIJE BIO AGRESIVAC'

Danijel je bio skroz fin pristojan dečko, nimalo neugodan. Uvijek je pri prolasku navratio, rekao mi striče kako si, sjeli bi pod orah, popili sok, popričali... Nije mi se ni žalio na ništa i nikoga. Dečko koji je poznavao red i bilo mi je drago svaki put kad je navratio kod mene. Što se dogodilo to jutro ne znam, uopće mi ništa nije jasno, rekao je Mato Bezuk (62), stric napadača koji je u ponedjeljak u jutarnjim satima iz kalašnjikova teško ozlijedio policajca (31) na Markovu trgu, a kasnije i sam sebi oduzeo život.

<<< Više o tome ovdje >>>

OPERIRALI POLICAJCA

Policajac kojeg je mladić propucao u ponedjeljak ujutro na Markovom trgu je operiran. Operacija je prošla dobro, rekao nam je ravnatelj Vinogradske bolnice Mario Zovak.

- Rekonstruiran mu je živac na lijevoj ruci koja mu je značajno bila oštećena s dva hica. Druge rane su obrađene, gospodin je stabilan, ja ću ga sad još ići posjetiti. Nadamo se da će on brzo na noge, nakon rehabilitacije i ako oporavak bude onakav kakav očekujemo. Još ga čeka jedna operacija na kostima za nekoliko tjedana ili mjeseci, a nakon toga se može vratiti raditi - rekao je ravnatelj Vinogradske bolnice Mario Zovak.

<<< Više o tome ovdje >>>

15.20

Interventna policija u Donjem Kletištu kod Kutine okružila je kuću obiteljsku kuću mladića koji je pucao na policajca na Markovu trgu.

U tijeku je pretres u kojem sudjeluju i policajci PU sisačko moslavačke.

24sata
24sata
14.45

Ravnatelj Vinogradske bolnice Mario Zovak rekao je da je operacija još u tijeku.

- Trenutno je u tijeku mikrorekonstrukacija ruke ispod lakta. Riješena je za sada ozljeda živca i tetiva, tako da su vaskularci i neurolozi završili, a u tijeku je plastična operacija. Zato se operacija produljila - rekao je.

- Bilo nam je jako važno da se očuva potpuna funkcija ruke koja je za jednog mladog čovjeka od 31 godinu jako važna - kaže Zovak.

Nakon ruke, liječnici će krenuti u sanaciju rana na trupu, tako da se očekuje da će zahvat potrajati još neko vrijeme.

Komentari 766