Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Istina, ošamario sam je, ali joj nisam lupao glavom o asfalt...'

Šime L. (26) je pred sucem Prekršajnog suda u Rijeci tvrdio da cijeli slučaj nije bio baš toliko nasilan koliko se pisalo u medijima. Danas bi sudac trebao izreći presudu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
97 komentara

Šime L. (26), osumnjičen da je u petak ujutro verbalno i fizički napao djevojku pred noćnim klubom u Viškovu, ostaje i dalje u pritvoru, a presuda još nije donesena, ona bi mu trebala biti izrečena na  raspravi u ponedjeljak. Na ročištu u nedjelju iskaz je dala napadnuta djevojka, ali i napadač.

Neslužbeno se saznaje da je okrivljeni Šime L. u svojoj obrani izjavio kako je istina da je bilo svađe, da je možda izrekao koju riječ previše, priznavši i da je ošamario djevojku. No, pred sucem prekršajnog suda tvrdio je da cijeli slučaj nije bio baš toliko nasilan, kategorički odbacujući tvrdnje da je glavom djevojke udarao o tlo, javlja Novi list.

IDE U ZATVOR? Priveli ga u lancima: ‘Lažu, nisam nikoga tukao u klubu’

Objašnjavao je da je u slučaju bio značajan upliv alkohola, da su svi pili, te da su u incidentu »drugi skočili« na njega.

– Danas bi trebali biti ispitani još neki svjedoci, radi rasvjetljavanja okolnosti događaja – kazao je odvjetnik.

Službeno okrivljen da je ošamario djevojku

Iako se navodilo kako je 26-godišnjak udarao glavom djevojke o asfalt, pa su na temelju takvih teza stizala i oštrija reagiranja zašto policija napadača ne progoni kazneno, već samo prekršajno, Šime L. se ipak ne tereti za tako grubi napad.

SUKOB KRAJ RIJEKE Mladića koji je napao djevojku u lancima su doveli pred suca...

Službeno je okrivljen da je ošamario djevojku, »udario otvorenim dlanom, pa je ona pala na nogostup«. Policija ga sumnjiči, kako je to i izvijestila u svom priopćenju, da se to dogodilo nakon što je u petak rano ujutro remetio javni red i mir u noćnom klubu, te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri djevojke u dobi od 19 do 23 godine, a jednu od njih, 19-godišnjakinju, lakše ozlijedio.

Možda vas zanima i ovo:
Message