News

Komentari 128

Istovario fekalije u plićak pa se derao na kupače: Sramite se vi!

Istovario fekalije u plićak pa se derao na kupače: Sramite se vi!

Fekalije su, prema svjedočenju čitateljice, ostale plivati po plićaku još 20-ak minuta, a o cijelom su incidentu obaviješteni i komunalni redari koji će provjeriti snimke nadzornih kamera

Čitateljica portala Šibenik.in kamerom je uhvatila neugodnu scenu na plaži Rezalište u Brodarici nakon što je u nedjelju ujutro stariji čovjek ispraznio kantu punu fekalija u plićaku i pritom psovao sve koji su mi nešto prigovorili.

- Sunčali smo se tu ispred pekara i odjednom je sve počelo smrdjeti, a kada smo se dignuli pogledat što se događa, on je sve fekalije već izbacio van i prao kantu rukama. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći. Na naše 'sramite se', odgovorio je sa 'sramite se vi' i otišao - ispričala je šokirana čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fekalije su, prema svjedočenju čitateljice, ostale plivati po plićaku još 20-ak minuta, a o cijelom su incidentu obaviješteni i komunalni redari koji će provjeriti snimke nadzornih kamera. 

U slučaju da zateknu osobu da baca fekalije ili drugi otpad u more, zatražit će dokumente i pokrenuti prekršajni postupak koji može rezultirati kaznom do 2.000 kuna.

- Pazite, nije to bezazlena kazna. Netko koristi javnu gradsku plažu da isprazni kantu fekalija - rekao je šibenski komunalac Bore Rončević i pozvao građane da o takvim incidentima obavijeste komunalne redare ili policiju.

Najčitaniji članci