News

Komentari 315

Istražitelji tvrde: Hitler se nije ubio, nego je otišao na Kanare

Istražitelji tvrde: Hitler se nije ubio, nego je otišao na Kanare

John Cencich, bivši istražitelj UN-a za ratne zločine i veteran CIA-e Bob Baer tvrde da imaju dokaze da je s Kanarskih otoka Hitler podmornicom otišao u Argentinu

Adolf Hitler se nije ubio nego je nakon rata pobjegao najprije u Španjolsku pa na Kanare, a kasnije je otišao podmornicom u Argentinu, tvrdi John Cencich, bivši istražitelj UN-a za ratne zločine. Tvrdi kako ima čvrste dokaze da Hitler život nije završio u 'Führerbunkeru'. 

Iako su se takve priče dosad smatrale teorijama zavjere, Cencich je uvjeren da je u pravu. Nakon što je proučio 700 stranica tajnih američkih dokumenata i nakon što je obišao razne lokacije na koje je Hitler navodno pobjegao, iznio je svoju teoriju.

Cencich kaže kako je Hitler imao dvojnika jer je tijelo koje su našli Rusi bilo kraće, a lubanja manja. Kaže i da je tijelo nestalo prije nego što su stigle britanske i američke snage. Među dokumentima koje je proučio Cencich je pročitao i kako je sam J. Edgar Hoover, nekadašnji šef FBI-ja, rekao da nema dokaza da je Hitler mrtav

Crienich i veteran CIA-e Bob Baer otkrili su mrežu tunela kojom je Hitler mogao pobjeći do zračne luke. Čak ni Staljin nije vjerovao da su Hitler i Eva Braun mrtvi, tvrdi Cencich, piše Daily Star. 

Prema teorijama zavjere, i Evu i Hitlera su zamijenili dvojnici dok su oni bježali iz Berlina. Podmornica U-518 dovezla je Hitlera i Evu do obala Argentine nakon 53 dana. 

Tijekom života u Južnoj Americi više su se puta selili da bi se na kraju skrasili u podnožju Anda. Tvrdi se i da je Hitler imao četvero djece, dvoje s Evom. Umro 1962. nakon moždanog udara.

Do kraja života Hitler je navodno živio u podnožju Anda