Obavijesti

News

Komentari 18

Italija je u panici: Monstrum iz Firence ponovo počeo ubijati?

Italija je u panici: Monstrum iz Firence ponovo počeo ubijati?
8

U ponedjeljak je nađena ubijena prostitutka. Napadač se nad njom iživljavao. Zbog načina ubojstva policija ne isključuje mogućnost da manijak iz Firence opet napada

VIDEO

Talijanska policija traži manijaka koji je napao i ubio prostitutku Andreu Cristinu Zamfir (26). Ona je pronađena mrtva u ponedjeljak na području Firence. Bila je gola, samo je na sebi imala čarape i cipele. Ruke su joj bile raširene i zavezane ljepljivom trakom za barijeru uz put kao da je razapeta. Njenu odjeću i torbicu policija je pronašla kilometar dalje.

VIDEO

Obdukcija je pokazala da je umrla od unutarnjeg krvarenja do kojeg je došlo jer se manijak nad žrtvom seksualno iživljavao, piše Corriere della Sera.

Andrea je jedna u nizu žrtava koje su napadnute u zadnjih nekoliko godina i nad kojima se manijak iživljavao na području Firence i grada Prato u Toskani. Policija je dosad našla isti DNK uzorak u slučajevima napadnutih žena iz 2011., 2013. te iz veljače ove godine. DNK su izdvojili iz sline koju su policajci našli na ljepljivoj vrpci koju je manijak koristio da bi vezao žrtve.

Policija istražuje jesu li ti slučajevi povezani i s napadima iz 2006. i 2009. Tada nisu našli DNK, ali je obrazac napada vrlo sličan . Prostitutka koja je napadnuta 2013. godine policiji je rekla da napadač ima između 50 i 60 godina, da je skoro ćelav te da je jače građe.

Il Tirreno piše da policija ne isključuje mogućnost da je riječ o istom monstrumu koji je na području Firenze ubio osam parova u razdoblju od 1968. do 1985. godine . Naime, misterij tog ubojice nikada nije riješen. Ubijao je uglavnom ljubavne parove koji su razmjenjivali nježnosti u automobilima. Ono što ga može povezati s ovim slučajevima je, tvrde mediji, način ubojstava, odnosno iživljavanje nad žrtvama. Naime, svi, osim jedne žrtve, su unakaženi nakon ubojstva. Nekim ubijenim ženama je odrezao grudi i spolne organe.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.