News

Komentari 4

Ivan i Bambina pročitali novine: 'Kakvi crtići, mi volimo 24sata'

Ivan i Bambina pročitali novine: 'Kakvi crtići, mi volimo 24sata'

Nakon što smo objavili tekst o njihovu prijateljstvu, Ivan i Bambina pohvalili su naš rad

Ivan i Bambina su zadovoljni napisanim tekstom. Hvala vam, rekla nam je Eva Kalkan Delić iz Bizovca kraj Osijeka nakon što smo u 24sata objavili priču o velikom prijateljstvu njenog sina Ivana i laneta Bambine.

POGLEDAJTE VIDEO

Ispričala nam je tad Eva kako su Bambinu spasili iz jedne rupe, a već je bila promrzla. Donijeli su je doma i hranili mlijekom svaka dva sata dok nije ojačala. Nakon toga su je pustili u prirodu, ali lane ih nije zaboravilo. Odaziva se na Ivanov i Evin glas pa im često veselo doskakuće s obližnje livade.

- Jedino se nas nije bojala. Sin Ivan uz nas je počeo obožavati životinje, pa je tako zavolio i Bambinu. Njemu jednostavno oči sjaje kad je vidi. Točno onako dječje i iskreno nasloni glavu na nju i mazi je. Trči on za njom i ona za njim - rekla nam je Eva. Ivan je tad pusti i u kuću kako bi se malo igrali i pomazili. Ivan i Bambina često znaju skupa gledati crtiće, ali izgleda da su im novine 24sata još zanimljivije. Čim je Eva kupila novine i donijela ih doma, uspjeli su dozvati Bambinu. Ivan ju je pustio u kuću i odmah joj pokazao članak. Novine su veselo prelistali. Eva je spasila Bambinu u svom domu, ali je htjela poručiti svima, ako se ikad nađu u situaciji da pronađu maleno lane, neka pričekaju prije nego što krenu u akciju spašavanja.

- Često se zna dogoditi da ih majke ostave u travi, pobjegnu jer se boje ljudi. Ne treba ih dirati osim ako vidite da su u stvarno lošem stanju koje je opasno po život. U takvom je stanju bila naša Bambina kad smo je pronašli - dodala je Eva.

Najčitaniji članci