Obavijesti

News

Komentari 702

Ivan ima samo livadu, ostali su štedjeli i kupovali nekretnine

Ivan ima samo livadu, ostali su štedjeli i kupovali nekretnine
5

Pune kartice i prazna obećanja: Troje predsjedničkih kandidata steklo je više nego pristojnu imovinu, a Ivan Vilibor Sinčić ima djedovu ostavštinu. Uhićen je pet puta

VIDEO

U predsjedničkoj utrci važne su uloge odigrala tri predsjednička kandidata i dva predsjednika, živi Josipović i mrtvi Broz.

Milan Kujundžić najavio je, naime, da će, pobijedi li predsjednika Josipovića, rastaliti bistu predsjednika Tita. To je u skladu s ovlastima, ali nije u skladu s materijalom iz kojeg je bista izrađena. Ona je, naime, kamena pa će je Kujundžić morati samljeti, razrezati ili razbiti. Osim toga, doznali smo da kani natjerati Zorana Milanovića da na posao dolazi u šest sati ujutro, a to se - poznavajući premijera - čini neostvarivim neovisno o ovlastima. Lakše je, kažu znalci, dignuti BDP nego dignuti ujutro premijera iz kreveta.

Kolinda bi potjerala Milanovića 

Kolinda Grabar Kitarović ne bi dizala Milanovića u šest, ali bi neprestano sazivala sjednice njegove Vlade. Ako Milanović na njima ne bi pokazao zadovoljavajuće rezultate, rekla bi mu da odstupi i raspiše nove izbore. Ideja je odlična, samo je pitanje s kojim ovlastima bi ona to napravila i zašto njen šef Karamarko, koji to u Saboru može zatražiti kad god hoće, ne učini već sutra. Kolinda Grabar Kitarović proglasila je Milanovića veleizdajnikom, ako autoceste da u koncesiju. Poteškoća se sastoji u tome što je ideju koncesioniranja autocesta smislila HDZ-ova vlada, pod predsjedanjem Jadranke Kosor.

Josipović bi mijenjao Ustav

Ivo Josipović ne bi sazivao sjednice Vlade, a mišljenje o monetizaciji autocesta još nije formirao jer nije čuo stručnjake. No pobijedi li, mijenjao bi Ustav, ako može - u Saboru, a ako ne, referendumom, što je dobra ideja, ali stručnjaci kažu da je neostvariva iz njegovih ovlasti. Jasna Omejec, predsjednica Ustavnog suda, rekla je, naime, da predsjednik Republike nema izravne ovlasti pokrenuti referendum. No on može postaviti štandove pa sakupljati potpise. E sad, zašto bi netko postajao predsjednik da bi postavljao štandove i sakupljao potpise, još nije sasvim jasno, ali bit će.

Sinčić i djevojka bi iznajmili Pantovčak

Predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić i njegova djevojka Vladimira Palfi kažu kako bi iznajmili Pantovčak i nastavili živjeti skromno u sadašnjem stanu. Previdjeli su da je predsjedniku na Pantovčaku samo ured, ne i stambeni prostor. Vilibor je jedini od živućih kandidata do sada uhićivan, i to čak pet puta. Kandidati su pokazali imovinske kartice. Najskromniji je Sinčić, koji posjeduje livadu.

Predsjednik ima četiri nekretnine

Predsjednik Josipović i supruga Tatjana imaju četiri nekretnine vrijedne 5,5 milijuna kuna. Josipović je na početku mandata prijavio i štednju od 250.000 eura i 90.000 kuna.

Sve je stekao kao liječnik

Dr. Kujundžić ima stan u Zagrebu od 120 m2, kupio ga je pomoću kredita od 100.000 eura. Ima apartman u Novalji površine 60 m2 te kuću u Ivanbegovini i 150.000 kuna ušteđevine.

Kolinda ima stan i dio kuće

Kolinda Grabar Kitarović ima jedan stan, dva automobila i osminu kuće na Lošinju. Njena je ušteđevina 170.000 eura. Stan od 105 m2 u Zagrebu, vrijedan 200.000 eura, kupila je na kredit.

Djed mu je ostavio livadu

Vilibor, koji sebe definira kao urbanog nomada, ima samo jednu livadu od 1000 metara četvornih, blizu granice sa Slovenijom. Zemlja vrijedi do 3000 kuna. Livadu mu je darovao djed.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 702
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu