Obavijesti

News

Komentari 44

Izbacili su nezaposlenog sina iz kuće: Ne želim više čuti za njih

Izbacili su nezaposlenog sina iz kuće: Ne želim više čuti za njih
4

U razgovoru za Daily Mail Rotondo je pak rekao da je cijeli sukob započeo njegovom bitkom za skrbništvo nad sinom. Roditelje je optužio da mu nisu bili potpora

VIDEO

Amerikanac (30), koji je stekao svjetsku slavu nakon što mu je sud naredio da se iseli iz roditeljskog doma, ovog petka definitivno napušta obiteljsko gnijezdo. 

Sudeći po snimci koju su objavili strani mediji, Michael Rotondo selidbu je gotovo priveo kraju. Pred obiteljskom garažom čekao ga je u četvrtak kamionet dok je Rotondo kutije, u koje je spremio stvari prikupljene u zadnjih osam godina, lijepo selotejpom.

- Odličan je osjećaj znati da uskoro više neću ovdje živjeti. Bilo je puno posla, trebalo je sve ove stvari spakirati, ali zadovoljan sam. Ovo je golemo olakšanje - kazao je Rotondo u četvrtak za Syracuse.com.

Today’s the day: 30-year-old Michael Rotondo is moving out of his parents’ house.

Objavljuje syracuse.com u 30. svibnja 2018

- Mislio sam da ću brzo sve spakirati, ali nije tako jednostavno. Imam više stvari nego sam mislio. Imam još hrpi igrački koje moram spremiti za sina - dodaje.

U selidbi mu je pomagao daleki nećak Anthony Mastropool koji je vidio Rotonda na televiziji i sam ga kontaktirao. Dotad nije ni znao da su u rodbinskoj vezi niti da žive u istoj četvrti. Dok je Rotondo iz garaže nosio kutije, Masterpool ih je ukrcavao u prikolicu kamioneta. Stvari će privremeno ostaviti u unajmljenom skladištu.

- Do posljednjeg dana spavat ću u svojoj sobi, zašto bih plaćao nekom drugom ako još imam pravo biti kod roditelja - kaže Rotondo i dodaje da je već pronašao stan stan na Airbnb-u u kojem će biti dok ne nađe neki trajniji smještaj.

Podsjetimo,sud u New Yorku naredio je 30-godišnjaku da se iseli nakon što su ga roditelji mjesecima bezuspješno pokušavali natjerati da napusti obiteljsko gnijezdo. Iznervirani par odlučio ga je izbaciti svog nezaposlenog jedinca jer je, kako su rekli, uporno odbijao plaćati stanarinu ili na bilo koji drugi način doprinositi zajedničkom kućanstvu. On se pak na sudu požalio da mu roditelji ne pripremaju hranu i ne peru njegovo rublje. 

U razgovoru za Daily Mail Rotondo je pak rekao da je cijeli sukob započeo njegovom bitkom za skrbništvo nad sinom. Roditelje je optužio da mu nisu bili potpora.

- Trebala mi je pomoć, no umjesto toga oni su počeli sa zahtjevima - kazao je Rotondo i otkrio da s roditeljima više ne razgovara. Atmosferu u kući opisao je napetom i teškom.

Požalio se i da su ga roditelji stalno maltretirali 'malim razgovorima'. Kaže kako nakon iseljavanja više ne želi imati nikakav kontakt s njima.

- Ovo je kraj. Ne želim više imati nikakve veze s njima, izuzev na sudu. Nemam više ništa za reći o tome - kazao je. Zasad nije poznato čime će se baviti da bi platio troškove života.

Dodaje da mu je trenutno glavni posao vratiti sina. No dječakova majka negira da mu je zabranjeno viđati dijete. Za Daily Mail je rekla da je Rotondo dobio pravo na posjete sinu pod nadzorom medicinskog stručnjaka, ali da ga nikada nije iskoristio. Rekla je i da je tijekom borbe za sina otkrila da Rotondo ima psihičkih problema, što je on sam potvrdio za Daily Mail, ali kaže da je to stvar prošlosti.

Navodno mu je dijagnosticirana paranoidna shizofrenija, no Rotondo odbija prihvatiti dijagnozu ističući da je izmišljena tijekom borbe za skrbništvo.

Inače, Rotondo je 2009. uhićen zbog uhođenja i prijetnji jednoj ženi iz New Yorka. Priznao je krivnju u zamjenu za nešto blaže optužbe te je platio kaznu za prekršaj u iznosu od 1375 dolara.

Rotondo posjeduje pušku koju, kako je rekao, ima za zaštitu te odlaske u lov.

- Svaki odgovoran Amerikanac bi trebao imati oružje - kaže.

 Bivša partnerica je tražila od policije da mu oduzme pušku, no kazali su da ne mogu jer nemaju osnova za to.

Ona se pribojava njegovog samostalnog života.

- On neće biti sposoban sam živjeti. Roditelji ga izbacuju na ulicu i doslovno mu poručuju da ih nije briga što će biti s njim. On predstavlja opasnost za samog sebe - kaže.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a