News

Komentari 8

Izbodeni muškarac iz Ilice je trebao biti u samoizolaciji

Izbodeni muškarac iz Ilice je  trebao biti u samoizolaciji

Na samo jutro na Badnjak dvojica muškaraca sukobila su se u centru Zagreba, a naknadno je utvrđeno kako je ozlijeđeni muškarac trebao biti i u samoizolaciji, objavila je policija

Na Badnjak je došlo do sukoba u centru Zagreba. U jednom hotelu u Ilici dvojica su se 25-godišnjaka sukobila te je jedan drugog ozlijedio nožem.

Policija je odmah privela jednog muškarca dok je drugome pružena pomoć u KBC Zagreb gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen, objavila je policija te otkrila kako je ozlijeđeni uz to trebao biti u samoizolaciji:

- Isto je tako utvrđeno da ozlijeđeni 25-godišnjak ima izrečenu zaštitnu mjeru Covid–samoizolacija te mu je radi sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 47 st. 2 t.2 Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti na mjestu događaja uručen prekršajni nalog. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svjedoci su nam ispričali kako su vidjeli da policija u lisicama odvodi mlađeg muškarca.

- Čula sam oko 9 veliku buku koja je dopirala s prvog kata hostela, žamor i trčanje. Nisam znala što se događa, a kasnije sam vidjela policiju - ispričala nam je prodavačica iz obližnjeg dućana.

Naknadno smo nazvali i hotel Heritage gdje nam je djelatnik, na engleskom jeziku, rekao da trenutno ne smiju davati nikakve informacije o tome što se dogodilo. 

Najčitaniji članci