Obavijesti

News

Komentari 61

'Izbori su gotovi, dijeli se plijen i ja želim Zagrebački holding!'

'Izbori su gotovi, dijeli se plijen i ja želim Zagrebački holding!'
1

Donedavni predsjednički kandidat Dario Juričan u novom je otvorenom pismu Davoru Bernardiću i Andreju Plenkoviću zatražio podjelu političkog plijena što se kod nas tradcionalno događa nakon svakih izbora...

VIDEO

Nakon ljubavnog pisma Milanu Bandiću u kojem je zagrebačkog gradonačelnika prozvao 'rezačem etiketa', Dario Juričan se, nakon odličnog rezultata na predsjedničkim izborima, obratio Davoru Bernardiću i Andreju Plenkoviću

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

01:21

Od njih je bez okolišanja zatražio Zagrebački holding koji mu, smatra on, pripada kao politički plijen. Njegovo otvoreno pismo predsjednicima SDP-a i HDZ-a prenosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine Bernardić, gospodine Plenković!

Ovim otvorenim pismom želim vam skrenuti pozornost da sam na upravo održanim predsjedničkim izborima s prikupljenih 33.145 glasova (87.882 u cijeloj Hrvatskoj) postao četvrta politička opcija u Zagrebu, a da mi se nitko od vas nije dosad javio.

Vaše opcije HDZ-a i SDP-a u Zagrebu su stalnim dilovima s gradonačelnikom Milanom Bandićem dobrano namirene. Namiren je i moj poštovani protukandidat Miroslav Škoro, koji je ponovno dobio adventsku kućicu pokraj glavnog zagrebačkog Trga.

A sad sam i ja došao na red.

Kao što vi dobro znate, smisao svakih izbora, pa tako i ovih, podjela je političkog plijena. Ja sam svoj komad lovine već odabrao: dajte mi Zagrebački holding!

Na vama je da se dogovorite o detaljima oko realizacije, no vjerujem da vam neće biti osobito teško, jer se takvim i sličnim poslovima bavite već duže vrijeme.

Podsjećam vas da je lista vašeg partnera Milana Bandića na EU izborima 2019. u Zagrebu dobila bijednih 10.292 glasova, dakle niti trećinu onoga što sam ja sada osvojio. Dodajem i kako, prema friškom izvješću Državnog ureda za reviziju, sam Bandić u napadu iskrenosti priznaje da je njegova stranka Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti (da, nazvao je stranku po sebi!) „relativno skromnih financijskih i kadrovskih kapaciteta.“

(http://www.revizija.hr/…/BANDIC-MILAN-365-STRANKA-RADA-I-SO…)

Zagreb: Predsjednički kandidat Dario Juričan glasovao na predsjedničkim izborima
Balada o rezaču etiketa: 'Ti si moj novi Todorić. Gotovo je!'
Balada o rezaču etiketa: 'Ti si moj novi Todorić. Gotovo je!'

Kako je stranka Milana Bandića jadnih izbornih rezultata, a još i “skromnih kapaciteta”, ja ovim putem pozivam na novo miješanje karata u Zagrebu u kojem zahtijevam da meni, kao četvrtoj opciji u gradu, pripadne Zagrebački holding.

Mogu vam obećati, dragi moji prijatelji iz HDZ-a i SDP-a, da ću u Holdingu zadržati sve vaše igrače. Zadržat ću čak i sadašnju šeficu Uprave Anu Stojić Deban. Ona će mi kuhati svoju čuvenu kavu, kao što je to već radila kod Slobodana Ljubičića Kikaša, na početku svoje munjevite karijere.

Svakako ću zadržati i službenice za informiranje Senku Knežević i Dinku Pančić. Njihov uspješni model davanja informacija primijenit ću na cijelu Hrvatsku.

U svojoj milosti zadržat ću čak i vašeg bivšeg člana, odnosno koalicijskog partnera, Milana Bandića. Njega ću staviti da u izlogu Zagrebačkog holdinga u Vukovarskoj ulici građanima demonstrira kako se režu etikete s namještaja. Po potrebi slat ću ga i na edukativne turneje, neka od tog majstora cijela zemlja uči.

Vrijeme vam, gospodo Plenković i Bernardić, ne ide na ruku, jer drugi krug izbora je već 5. 1. 2020. Zato očekujem od jednog od vas ponudu za preuzimanje Zagrebačkog holdinga, a taj će dobiti moj glas, kao i glas moje nestrpljive, korumpirane sljedbe, koja jedva čeka da ih uhljebim u Holdingu. Molim nemojte previše odugovlačiti, jer moram misliti na svoju korupcijsku reputaciju.

Ja sam, kao ozbiljan čovjek, kod javnog bilježnika već ovjerio svoja obećanja biračima.

U nadi da ćete ispuniti moj zahtjev u što kraćem roku, srdačno vas pozdravljam!

Dario Juričan, nemoralni pobjednik izbora

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca