News

Komentari 6

Izbornika Slavena Bilića proglasili osobom godine

Izbornika Slavena Bilića proglasili osobom godine

Media Servisa izabrao je najbolje osobe u 2007. godini u pet kategorija. Među njima su ponovno premijer Ivo Sanader i gospodarstvenik Todorić

Više od 200 novinara, urednika, kolumnista, ravnatelja i direktora najznačajnijih medijskih kuća u Hrvatskoj izabrali su premijera Ivu Sanadera, gospodarstvenika Ivicu Todorića, atletičarku Blanku Vlašić, pjevača Tošu Proeskog i nogometnog izbornika Slavena Bilića kao najbolje u 2007. godini. Nagrade su dodijelili u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Sportašica godine Blanka Vlašić jedina je osobno preuzela nagradu. Za Ivu Sanadera, koji je i prošle godine bio dobitnik, nagradu je prezela ministrica Jadranka Kosor.
- I ja bih ga izabrala - rekla je Kosor i dodala je da je za nju najbolji događaj godine članstvo Hrvatske u Vijeću sigurnosti UN-a, a najgori tragedija na Kornatima te bi Franu Lučića proglasila osobom godine. Novinari su nagradu za osobu godine dodijelili izborniku nogometne reprezentacije Slavenu Biliću, najviše zbog pobjede nad Englezima. Najglazbenik 2007. je tragično preminuli makedonski pjevač Toše Proeski, a gospodarstvenik je Ivica Todorić.

Najčitaniji članci