News

Komentari 17

Izgorjela im obiteljska kuća u Krapini: 'Prvo sam čula sirene, majka je izvukla brata van...'

Izgorjela im obiteljska kuća u Krapini: 'Prvo sam čula sirene, majka je izvukla brata van...'

Buknula je obiteljska kuća u Krapini. Čula sam sirene i majka me nazvala, sad je kod mene, rekla mi je da je izvukla brata van, ispričala nam je žena čija je obiteljska kuća izgorjela u subotu oko 4.40 sati...

Izgorjela je obiteljska kuća u Krapini na Zagrebačkoj cesti 38 oko 4.40 sati u subotu, potvrdili su iz krapinsko-zagorske policije. 

- Majka me nazvala i rekla da kuća gori, ja sam čula sirene jer živim u blizini i odmah sam krenula prema tamo. Sve je izgorjelo, pas se negdje sakrio pa sam ga tražila - ispričala nam je kći.

Vatrogasci su potvrdili da su bili na intervenciji te da je požar ugašen. 

- Izašli smo sa navalnim vozilom, autocisternom i kombijem te sa 10 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije zatičemo djelatnike JVP Krapina koji su počeli sa gašenjem. Dva naša člana opremaju se izolacijskim aparatima te vrše unutarnju navalu dok ostali vrše vanjsku navalu. Nakon lokaliziranja požara vršimo raščišćavanje i dogašivanje objekta - objavio je DVD Krapina na Facebooku. 

- Brat (39) je završio u bolnici jer se malo nagutao dima i ima lakše opekline, ali ga za par sati puštaju doma, a majka (64) je u redu - nadodala je. 

Prilikom požara su vatrogasci trebali zvati Hitnu pomoć radi ozlijeđene osobe koja je prevezena u OB Bračak. 

Na intervenciji je bila i policija koja je ogradila područje, te ekipa iz HEP-a koja je prekinula dovod struje. 

 

Najčitaniji članci