Obavijesti

News

Komentari 23

Izlazak Srbije iz krize nemoguć bez obaranja Vučićeve vlade

Izlazak Srbije iz krize nemoguć bez obaranja Vučićeve vlade
1

Srbija se nalazi u ekonomskoj paralizi iz koje neće moći izaći bez obaranja Srpske napredne stranke i potpuno destruktivne vlade Vučića, rekao je Saša Milenić

VIDEO

Predsjednik Skupštine grada Kragujevca koji je tradicionalno prozapadno i antinacionalistički orijentiran i oštar kritičar aktualne vlasti, Saša Milenić, rekao je da Srbija ne može izaći iz krize bez obaranja vlade Aleksandra Vučića, javljaju mediji u Srbiji.

- Srbija se nalazi u ekonomskoj paralizi iz koje neće moći izaći bez obaranja Srpske napredne stranke i potpuno destruktivne vlade Aleksandra Vučića - rekao je Milenić na sjednici Skupštine grada Kragujevca ocjenjujući da je "vlada Aleksandra Vučića i politička vlast SNS-a ozbiljna opasnost po društvo u Srbiji protiv koje se mora boriti dok ne bude prekasno i dok Srbija sasvim ne udari o dno iskustva preživljenog 90-tih godina 20. stoljeća". Prema njemu, politička kriza u Srbiji se produbljuje "zahvaljujući Vučićevoj vladi i politici SNS-a", a to, kako tvrdi Milenić, "pokazuju ekonomski parametri" koji govore kako "nema ni minimalno projektiranog gospodarskog rasta".

- Poanta je da Zajedno za Šumadiju i skupštinska većina u Kragujevcu upozoravaju kako lokalna samouprava vodi politiku razvoja i uspijeva izuzetne rezultate postići i u maksimalno destruktivnom ekonomskom ambijentu vlade Aleksandra Vučića - rekao je Milenić.

Kragujevac gospodarski prednjači u Srbiji i bilježi najbrži gospodarski rast, a postoji suradnja s hrvatskim tvrtkama pa u ovom šumadijskom gradu ima poduzetnika iz Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.