Obavijesti

News

Komentari 7

Izlet na Pag uljepšali su dupini: 'Djeca su bila jako iznenađena!'

Ovo je bio prvi put da vidimo dupine i baš smo se jako iznenadili, a posebno djeca. Oni su bili skroz oduševljeni, rekao je čitatelj koji je "igru dupina" snimio za vrijeme vožnje jedrilicom kod Paških vrata. Obiteljski izlet uljepšala su im dva dupina koji su desetak minuta pratili njihovu jedrilicu. - Desetak minuta su plivali oko nas, a onda su otišli. Iznenadili smo se posebno jer dupini nisu tako česti oko Paga koliko na jugu - dodao je čitatelj.

Pokretanje videa...

Dupini kod Paga 01:29

VIDEO Gužve na zagrebačkoj obilaznici: Stvaraju se kolone

ZAGREB - Na zagrebačkoj obilaznici u zoni čvora Zagreb zapad iz smjera Bregane i Maclja u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom prema Jankomirskom mostu, a iz smjera čvora Lučko u smjeru grada osiguran je vozni trak kao spoj na Jankomirski most, javljaju iz HAK-a. Gužvu je snimio i naš čitatelj, a može vidjeti kako se stvara duga kolona.

Pokretanje videa...

Gužva na obilaznici izmedju Lučkog i Jankomira u smjeru zapada 00:26

VIDEO Pogledajte kaos na A1! Mećava kao usred najveće zime

BRINJE - Loše vrijeme nastavlja se i u utorak. Zbog naglog zahlađenja iz DHMZ-a su najavili susnježicu i snijeg u Gorskoj Hrvatskoj. Ovako je jutros bilo kod Brinja, snijeg je prekrio ceste, rekao nam je čitatelj.

Pokretanje videa...

Snijeg na autocesti iza Brinja 00:29

VIDEO Kapetan Varaždinaca majstorski pogodio slobodnjak, Marko Dabro opet trese mreže

VARAŽDIN - Rudeš je i nakon 31. kola na samo jednoj pobjedi u HNL-u nakon što je Varaždin osvojio tri boda pobjedom od 2-0. Kapetan Igor Postonjski majstorski je zabio iz slobodnog udarca za vodstvo u 29. minuti, a Marko Dabro postavio je konačnih 2-0 u 59. minuti. Ovom je utakmicom završilo 31. kolo.

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice Rudeš - Varaždin 01:28

VIDEO U zagrebačkoj Dubravi pukla cijev: 'Najednom je voda krenula probijati iz asfalta!'

ZAGREB - U ponedjeljak oko 16.55 puknula je vodovodna cijevi u Ulici Hrvatskog proljeća u zagrebačkoj Dubravi. - Najednom je voda krenula probijati kroz asfalt. Ulica je brzo bila poplavljena, ali ekipa iz vodovoda je izašla na teren u kratkom roku - kazao je čitatelj. Trenutno je u tijeku sanacija štete, a dio stanovnika ulice je privremeno ostao bez opskrbe vodom. Na službenim stranicama vodovoda procjenjuje se da će stanovnici bez vode biti do 22 sata.

Pokretanje videa...

Poplavila ulica Dubravi 00:55

VIDEO Pogledajte kako se Peco razbacao uz Silviju na pozornici uz klasik s hrvatskih fešta

SEGET - Završen je Dalmatia Boat show, međunarodni sajam nautike koji se po prvi put održao u Marini Baotić. Posjetitelje je drugog dana zabavljao pjevač Marko Pecotić – Peco s bendom. Uz njega je bila i partnerica Silvia Dvornik, a par je dobro rasplesao publiku

Pokretanje videa...

Seget: Na kraju Drugog dana Boat showa, nastupili Marko Pecotić Peco i Silvija 03:20

Stjepan Ursa i 'prave zvijeri': 'Danas radimo military drill...'

Prvo ćemo imati zagrijavanja i prvi set vježbi, a onda najteži dio. Tu bi spadalo ono što smo mi do sada i radili, rekao je Ursa i opet poveo svoje ratnike na trening, ovaj puta je ubacio zanimljiv početak...
VIDEO

VIDEO Velike poplave na jugu Kine: Urušio se most, vlasti su evakuirale desetke tisuća ljudi

KINA: Ogromne poplave pogodile su ovih dana južnu kinesku provinciju Guangdong. Više od 60.000 ljudi je evakuirano, tisuće čekaju na evakuaciju, traga se za 11 nestalih ljudi. Uslijed obilnih oborina u Guangdongu se srušio i most, vodostaji rijeka mogli bi doseći razine kakve nisu bile posljednjih stotinu godina, piše BBC. Poplave su izazvale i probleme s električnom energijom, stotine domova su pod vodom, šteta je ogromna... "Kišilo je poput vodopada dok sam vozio prema kući. Uopće nisam mogao vidjeti cestu", piše jedan korisnik popularne društvene mreže Weibo.

Pokretanje videa...

Zbog snažnih oluja se u Guangdongu srušio most 02:48

Ovako je Rijeka dobila devetu zaredom bez primljenog gola. Goricu su sredili igrači s klupe

RIJEKA - Nogometaši Rijeke nastavili su pobjednički niz i devetu utakmicu, i to bez primljenog gola, na Rujevici protiv Gorice (3-0). Gosti su imali priliku, pogodili i prečku, ali onda su u zadnjih 25 minuta primili tri gola, od čega su im dva (Marko Pjaca i Mirko Marić) dali igrači s klupe. Jedan je zabio i Bruno Goda, već šesti ove sezone. Bijeli su se vratili na prvo mjesto HNL-a kojega je na svega dva i pol sata držao Dinamo.

Pokretanje videa...

Sažetak Rijeka - Gorica 01:37

VIDEO Pogledajte što je Dinamo sve promašio, a što je Nevistić onda iščupao i spasio 'modre'

ZAGREB - Dinamo je s minimalnih 1-0 slavio na teškom gostovanju kod sjajne Lokomotive u Kranjčevićevoj. Momčad Sergeja Jakirovića propisno se ispromašivala, no svoje mrtve šanse imali su i Lokosi. Ipak, jedini gol na susretu za Dinamo dao je Sandro Kulenović, igrač koji je u prvom dijelu sezone nosio dres Lokomotive. 'Modri' su novom pobjedom, sedmom u nizu, nastavili bitku s Rijekom za naslov prvaka.

Pokretanje videa...

Sažetak Lokomotiva - Dinamo 01:13

VIDEO Čudesne scene u Kranjči: Stotine djece preplavilo teren i s Dinamom proslavilo pobjedu

ZAGREB - Dinamo je s minimalnih 1-0 slavio u Kranjčevićevoj ulici te, kao što je i bilo za očekivati, uz dosta muke apsolvirao Lokomotivu. Pogodak odluke pao je u drugom poluvremenu, Sandro Kulenović srušio je bivši klub i Dinamo je nastavio borbu s Rijekom za naslov u HNL-u. A nakon utakmice uslijedile su sjajne scene. Brojni klinci zdušno su navijali tijekom cijelog susreta, a kada su dinamovci otišli proslaviti pobjedu s BBB-om, klinci s istoka utrčali su na travnjak. Ubrzo su im se pridružila i djeca sa zapada pa su u tren oka preplavila teren.

Pokretanje videa...

Djeca slave s igračima Dinama 00:49