Obavijesti

News

Komentari 46

Iznimno nestabilno vrijeme: Mogući grmljavinski pljuskovi

Iznimno nestabilno vrijeme: Mogući grmljavinski pljuskovi
1

Tijekom dana moguća je povremena kiša s grmljavinskim pljuskovima. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 17 i 22 stupnjeva Celzija, u gorskim krajevima ponegdje i malo niža

VIDEO

Vrijeme u utorak bit će promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali i nestabilno uz povremenu kišu i pljuskove s grmljavinom, koji mjestimice mogu biti izraženiji, izvijestio je u utorak ujutro Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske (DHMZ). 

Vjetar slab do umjeren, na Jadranu povremeno i jak zapadni i sjeverozapadni, na južnom dijelu u početku jugozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 17 i 22 stupnjeva Celzijusovih, u gorskim krajevima ponegdje i malo niža.

HAK: Kolnici mokri i skliski

Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Hrvatskom primorju, Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Gorskom kotaru. Na autocesti A6 magle ima na mostu Bajer i vijaduktu Zečeve Drage.Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Šmrika i Križišće u smjeru Rijeke, a između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka vozi se usporeno kroz zonu gradilišta. Zbog radova, vozi se dvosmjerno jednom stranom na: autocesti A2 Zagreb-Macelj, između naplate Zaprešić i odmorišta Jakovlje, od 10. do 12. km; autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani te jednom tunelskom cijevi na: autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu; autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac.

Na GP Vinjani Donji promet teče usporeno, zbog radova.

Od petka, 6. svibnja na trajektnoj liniji Split – Stari Grad uvodi se dodatno putovanje s polaskom iz luke Split u 6 sati i putovanje iz luke Stari Grad u 14,30 sati. Putovanja će se održavati od ponedjeljka do petka, dok se subotom, nedjeljom i blagdanom neće održavati. Svi ostali polasci ostaju nepromijenjeni u odnosu na važeći vansezonski red plovidbe do 2. lipnja odnosno polasci iz Splita u 8,30, 14,30 i 20,30 i iz Starog Grada u 5,30, 11,30 i 17,30 sati.

Od dana 6.ožujka djelomično se mijenja vansezonski red plovidbe linije 431 Zadar (Gaženica) – Ošljak – Preko. Trajekt pristaje u Ošljaku u putovanjima od ponedjeljka do subote iz Zadra ( Gaženice) u 7,30 i 14,45, a iz Preka u 12,15 i 18,40 sati. Nedjeljom i blagdanom pristaje u Ošljaku u putovanjima iz Zadra (Gaženice) u 9,30 i 13,30, a iz Preka u 8,15 i 18,40 sati. Zbog pristajanja u Ošljaku putovanje traje ukupno 30 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192