Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Izvlačili ih vatrogasci: Migranti s djetetom skrili su se u vagon

Uznemireni ljudi zvali su u srijedu policiju kad su čuli pozive upomoć na ranžirnom kolodvoru u Novom Zagrebu. Iz jednog je policija izvukla dvoje s djetetom, a dvojicu ozlijeđenih izvukli su vatrogasci

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb
16 komentara

Dva migranta ostala su u srijedu popodne ozlijeđena i zaglavljena u jednom od teretnih vagona za glinicu koji je stigao s juga Europe te je trebao biti otpremljen u Italiju. Njihove pozive u pomoć navodno su čuli slučajni prolaznici koji su pozvali policiju.

U jednom od vagona policajci su zatekli dvoje odraslih s djetetom koje su uspjeli izvući van na sigurno. Oni su, kako neslužbeno doznajemo, bez ozljeda. No u vagonu su bila još dva muškarca od kojih je jedan navodno bio bez svijesti.

U pomoć su pozvali zagrebačke vatrogasce. Kako bi lakše došli do njih, zamolili su radnike HŽ-a da pomaknu manevarsku lokomotivu koja im je poslužila kao oslonac. Uspjeli su napraviti most od ljestvi kako bi prišli migrantima i izvukli ih.

Predali su ih Hitnoj pomoći, a njihovo stanje još nije poznato.

Možda vas zanima i ovo:
Message