Obavijesti

News

Komentari 9

J. Fritzl: Dijete smo prvo krstili pa potom kremirali

J. Fritzl: Dijete smo prvo krstili pa potom kremirali
3

Monstrum Josef Fritzl ne misli da je djeci bilo loše u zatočeništvu jer im je donosio igračke i crtiće, a kupio im je bio i zlatnu ribicu te kanarinca

VIDEO

Austrijski monstrum Josef Fritzl posredstvom svojeg odvjetnika dao je intervju za austrijski News, u kojem je rekao da će pred sudom reći kako nije kriv i kako su njegova djeca, koja su s majkom živjela u podzemnoj tamnici, imala sasvim normalan život jer im je donio akvarij sa zlatnom ribicom i kanarinca.
Fritzl je poručio kako nije bio pri rođenju djeteta koje je umrlo.
- Kad sam ga prvi put vidio, bilo je već mrtvo. Elisabeth i ja smo ga tad krstili i onda smo ga odlučili kremirati jer nismo željeli da njegovo tijelo trune u zemlji i da ga jedu crvi. Nakon što sam spalio njegovo malo tijelo, prosuo sam pepeo po vrtu - rekao je.
Njegove kći Elisabeth navela je kako je monstrum bio na porođaju i kako je vidio da dijete ima problema s disanjem te kako mu je lice počelo naticati i plavjeti, ali mu je odbio pružiti liječničku pomoć.
- Naravno da sam bio svjestan toga da Elisabeth pati. Ali djeci uopće nije bilo loše. Kao i sva ostala djeca, imali su akvarij sa zlatnom ribicom i kanarinca, kojeg su učili letjeti ukrug po sobi. Bili su sretni kad bih se spustio k njima jer sam se stvarno trudio da im život ondje bude što udobniji. Donosio sam im igračke, knjige, videokazete i ostale male darove - rekao je.
Fritzl je zatražio psihijatrijsku pomoć jer zna da nije normalan te želi jednog dana ozdraviti. Ova Fritzlova ispovijest ne poklapa se s optužnicom, u kojoj se navodi kako je monstrum Elisabeth tjerao da zajedno s njim u ćeliji gleda pornografske filmove, a nakon odgledanog ju je filma prisiljavao da s njim ponovi scene.
Navodi se i kako ju je u prvim mjesecima njena zatočeništva vezivao lancima, poput psa. Elisabeth i djecu je, ako bi ga ičim razljutili, monstrum danima ostavljao u potpunome mraku, bez hrane. Obično se to događalo ako bi Elisabeth odbila ispunjavati njegove seksualne fantazije. Suđenje Josefu Fritzlu trebalo bi početi u siječnju iduće godine. Terete ga za incest, silovanje, zlostavljanje, držanje u zatočeništvu te ubojstvo. Kćer je tijekom dugogodišnjeg zatočeništva seksualno i fizički zlostavljao. Kad je Elisabeth prvi put zatrudnjela, pobacila je u 10. tjednu trudnoće. Ocu je rodila sedmero djece. Jedno je nakon rođenja umrlo, troje ih je od rođenja zajedno s njom bilo zatočeno u podrumu, a preostalo troje djece Fritzl je uzeo u svoju zakonitu obitelj,a supruzi Rosemarie (69) Fritzl je rekao kako je novorođenčad njihova odbjegla kći ostavila ispred kućnih vrata uz poruku neka se oni brinu o djeci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...