Obavijesti

News

Komentari 42

Jakovčić: Milanović je izgubio izbore 2011., čim ih je dobio

Jakovčić: Milanović je izgubio izbore 2011., čim ih je dobio
1

Jakovčić tvrdi da se Milanović bavio nepremijerskim poslovima. 'Nije se aktivno upuštao u praćenje glavnih vladinih projekata i zato su svi propali', kaže Jakovčić

VIDEO

Europarlamentarac IDS-a Ivan Jakovčić gostovao je preko Skypea iz Rovinja u emisiji Studio 4 na HRT-u. Rekao je da je Milanović izgubio izbore još 2011. čim ih je dobio "jer se bavio nepremijerskim poslovima".

Jakovčić kaže kako se Milanović nije aktivno upuštao u praćenje glavnih vladinih projekata i zato su svi propali. 

- Milanović je vjerovao i tvrdio da to moraju raditi mjerodavni ministri - rekao je Jakovčić i dodao da se nijedan važan projekt neće realizirati u Hrvatskoj ni "za 150.000 godina" ako ga ne bude pratio premijer.

Tvrdi da su Milanovića na to pravodobno upozoravali i on i Vesna Pusić, Silvano Hrelja... ali 'nije htio slušati'.

Kampanju SDP-a ocijenio je odličnom, no nedovoljnom. Ne očekuje da će bilo tko iz IDS-a sudjelovati u formiranju izvršne vlasti jer IDS može surađivati samo sa strankama lijevog centra. Ipak, suradnju u projektima će poduprijeti.

Podupire kandidaturu Vesne Pusić za glavnu tajnicu UN-a. Kaže da je bilo nespretnosti u vladinoj proceduri imenovanja, ali poziva "drugu stranu" (HDZ) da u ovom slučaju "pokaže zajedništvo".

Podupire mandatara Tihomira Oreškovića te mu je poželio sreću i uspjeh. Za IDS je uvjeren kako će ostati "konstruktivna", a ne "rušilačka" oporba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.