Obavijesti

News

Komentari 18

Senzacija na Štrosu: Čitaonica svih najknjiga na otvorenom...

Senzacija na Štrosu: Čitaonica svih najknjiga na otvorenom...
8

Više od 1500 izvrsnih i raznolikih naslova, najbolje dnevne novine i tjedni politički magazin Express te svi naši prilozi čekaju samo na vas na Strossmayerovom trgu u Zagrebu

VIDEO

Volite li više knjige ili novine? Nije važno jer sva najbolja izdanja možete pronaći u super čitaonici na Strossmayerovu trgu u Zagrebu. 

Mađarski pisac Viktor Horvath, slovenski pisac Dušan Šarotar i strip crtač Christian Durieux u čitaonici 24sata 24sata, Fraktura - najbolja literatura i Jamnica vam donose više od 1500 bestsellera potpuno besplatno! Dođite i vi uživati u vrhunskom štivu i piću na Trgu J. J. Strossmayera u Zagrebu! Više na http://bit.ly/2caS5vX Reporterka: Veronika Rosandić

Posted by 24sata on Saturday, September 10, 2016

Do nedjelje, 11. rujna, možete uživati u odličnoj atmosferi i družiti se s knjigoljupcima u čitaonici koju su organizirali 24sata, izdavačka kuća Fraktura i Jamnica.

24sata, Fraktura - najbolja literatura i Jamnica vam donose više od 1500 bestsellera potpuno besplatno! Dođite i vi uživati u vrhunskom štivu i piću na Trgu J. J. Strossmayera u Zagrebu! Više na http://bit.ly/2caS5vX Reporterka: Veronika Rosandić

Posted by 24sata on 9. rujna 2016

Ima li veće uživancije nego biti okružen s više od 1500 naslova knjiga koje su izašle u izdanju 24sata, Večernjeg lista i Frakture. I to sve potpuno besplatno! Samo dođete, izaberete knjigu i zavalite se u udobne naslonjače. Za vikend Zagrepčane čeka lijepo vrijeme, a jedino bolje od čitanja dobre knjige je čitanje na otvorenom.

Nenad Stipanić, čudo hrvatske književnosti! 24sata, Fraktura - najbolja literatura i Jamnica vam donose više od 1500 bestsellera potpuno besplatno! Dođite i vi uživati u vrhunskom štivu i piću na Trgu J. J. Strossmayera u Zagrebu! Više na http://bit.ly/2caS5vX Reporterka: Veronika Rosandić

Posted by 24sata on 9. rujna 2016

U čitaonici 24sata ispunjavamo sve želje strastvenih čitača. Udobni naslonjači smješteni su u parku Josipa Jurja Strossmayera u samom centru Zagreba, pa istodobno uživate u pogledu na zelenilo oko vas i osvježite se besplatnim pićem. U čitaonici možete i ostaviti svoje knjige koje ste pročitali i želite ih podijeliti s drugima. Sigurno će se naći netko kome ćete uljepšati dan. A ako vam se posebno sviđa neka određena knjiga, a ne stignete je pročitati na licu mjesta, slobodno možete istu besplatno ponijeti kući.

Na Strossmayerovu trgu na policama super čitaonice nalaze se ljubići, ozbiljne političke analize, biografije, seksi erotski romani i krimići. Ako još niste pročitali seriju erotskih romana Marije Horvat “Do kraja” i ako vam je ljeto prošlo a da niste se upoznali s najvećim tajnama hrvatske političke elite, koje je razotkrila Nataša Seh u hitu “Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi”, ovo je izvrsna prilika da sve nadoknadite. Zanimaju li vas više nježni ljubići, ne propustite s naših polica uzeti neki od odličnih romana Jude Deveraux, kao što su “Baršunasta visoravan” ili “Za sva vremena”. Pročitajte i knjigu koja je ove godine dobila nagradu Balkan Noir za najbolji krimić, “Stvarno je odlično baviti se kriminalom” Nenada Stipanića, kao i biografije naših političara. Možda vam pomognu odlučiti za koga glasati u nedjelju! 

A ako su vam draže novine, svaki dan u našoj čitaonici potražite svježi primjerak najboljih dnevnih novina 24sata. Ako vas zanimaju ozbiljne političke analize, tu je naš politički magazin Express - pametnom dosta! U čitaonici ne propustite prelistati modni magazin Budi.IN i saznajte sve najnovije vruće trendove. Što će se nositi na ulicama ove jeseni i kako uvijek biti chic - sve piše u našem Budi.IN-u. 

Čitaonica 24sata, Frakture i Jamnice otvorena je tijekom cijeloga dana, a u njoj ćete se osjećati kao da ste u svom dnevnom boravku. Okupite ekipu i pravac Strossmayerov trg! Vrhunske besplatne knjige te najbolje dnevne i tjedne novine čekaju vas na policama u najljepšoj čitaonici u gradu.

Ne propustite najkrimić godine 

Ovogodišnju nagradu Balkan Noir za najbolji kriminalistički roman osvojio je senjski književnik Nenad Stipanić. Njegovu hit knjigu “Stvarno je odlično baviti se kriminalom” svakako protražite u čitaonici na otvorenom. Stipanić je napisao roman o mračnoj strani hrvatskog društva devedesetih godina, a sve gledano iz perspektive mladića koji ne zna kako bi drukčije zarađivao nego nekakvom vrstom kriminala.

Prvo čitaonica pa onda na Festival 

Književna priča se širi Zagrebom ovih dana. Pozivam sve da uživaju u čitanju, ali i da prošetaju do kina Europa, gdje do nedjelje traje Festival svjetske književnosti. Osim odličnih tribina, možete se i družiti s autorima iz 15 zemalja, pravim zvijezdama, kao što su Muriel Barberry i Paolo Cognetti. Uhvatite malo sunca u čitaonici i produžite do kina Europa, kaže Seid Serdarević iz Frakture i Festivala svjetske književnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.
Uhićena je Anna Marija Radić! Obitelji Rimac darovala državne stanove. Bila je i na tjeralici...
DOZNAJE 24SATA

Uhićena je Anna Marija Radić! Obitelji Rimac darovala državne stanove. Bila je i na tjeralici...

Anna Marija Radić potpisala je da država daruje tri stana suprugu Josipe Rimac, a četvrti suprugu Josipine sestre. Uskok je samo nju optužio. Zbog nje se Rimac sastajala i s Turudićem