Obavijesti

News

Komentari 2

Jednomjesečni pritvor: Upucao mladića na kupalištu uz Dobru

Jednomjesečni pritvor: Upucao mladića na kupalištu uz Dobru
1

61-godišnjak je okrivljen da je u petak oko 18,30 sati na kupalištu uz rijeku Dobru u Zadobarju s namjerom da usmrti 21-godišnjeg Tomislava R. u njega pucao iz vatrenog oružja

VIDEO

Ubojici  21-godišnjeg mladića na kupalištu uz rijeku Dobru 61-godišnjem Miji F. karlovačko Županijsko državno odvjetništvo i sudac istrage odredili su u ponedjeljak jednomjesečni pritvor. 

61-godišnjak je okrivljen da je u petak oko 18,30 sati na kupalištu uz rijeku Dobru u Zadobarju s namjerom da usmrti 21-godišnjeg Tomislava R. u njega pucao iz vatrenog oružja.

Prema priopćenju ŽDO-a, bez navođenja imena žrtve i počinitelja,  Mijo F. je ispalio metak u mladića u predjelu prsa, od čega je on zadobio ozljede od kojih je umro na mjestu događaja.

Priopćenje se odnosi samo na obavijest o lišavanje slobode osumnjičenika zbog sprečavanja mogućeg utjecaja na svjedoke i ometanje istrage dok se o motivu ubojstva, ni o dokaznim radnjama koje su naložene, provedene ili će se tek provesti ne govori u interesu istrage.

Prema iskazima svjedoka, dostupnim medijima, muškarac je u mladića pucao pijan i to iz skraćene puške, a do sada je uz fiksiranje dokaza s mjesta događaja, saslušanje više svjedoka i pretresa doma i zgrada koje koristi osumnjičeni obavljena i obdukcija.

Istraga se provodi, piše u priopćenju odvjetništava, kao "ubojstvo", što znači da za sada nisu ustanovljene nikakve niske pobude poput osvete ili mržnje, Po navodima iz priopćenja postoje osobite okolnosti koje upućuju na opasnost od bijega i opasnost da bi osumnjičenik mogao ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, vještake, sudionike ili prikrivače, te je potrebno određivanje istražnog zatvora.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući