Obavijesti

News

Komentari 19

Jedva su preživljavali: Dobio je otkaz, a onda osvojio milijun $

Jedva su preživljavali: Dobio je otkaz, a onda osvojio milijun $
1

SAD: Riley Gunn listić je kupio iako je znao da će mu supruga zbog nedostatka novca prigovarati, ali imao je osjećaj da će pobijediti. Osjećaj ga nije prevario

VIDEO

Otac troje djece koji je u svibnju prošle godine ostao bez posla u utorak je osvojio milijun dolara na lutriji u Oregonu. Sa suprugom i djecom živi u jednosobnoj kolibi koju mu je ustupila sestra.

Riley Gunn (34) listić je kupio iako je znao da će mu supruga zbog nedostatka novca prigovarati, ali imao je osjećaj da će pobijediti. Taj osjećaj nije ga prevario pa je s uloženih 16 dolara uskoro postao milijunaš. Kada je shvatio da je dobitnik, probudio je suprugu Misti (32) da i ona potvrdi da sve ne umišlja. Skočila je iz kreveta i rekla da mu je bolje da se ne šali. 

Nakon što je shvatila da su stvarno osvojili milijun nije plakala, nije vrištala i nije se smijala. Samo je sjela u stolicu i gledala u prazno. 

Kako bi otputovali po dobitak morali posuditi novac

Kako bi otputovali u  320 kilometara udaljeno sjedište lutrije gdje su preuzeli dobitak morali su od prijatelja posuditi novac za gorivo. 

- Vrijeme koje smo proveli na parkiralištu gdje smo čekali da se ured otvori bilo je najdužih 10 minuta u našem životu - rekla je Misti. 

Kupili nove aute, a kupuju i kuću

Prije otkaza Riley je bio projekt manager u jednoj telekomunikacijskoj tvrtki u Renu. Nakon što je ostao bez posla život u Renu postao je preskup za peteročlanu obitelj pa su se preselili. Kada su platili porez od dobitka im je ostalo 670 tisuća dolara koje su pohranili u banci, a dio novca dali su i crkvi. Kupili su i dva nova automobila,a dali su i ponudu za kuću u Kaliforniji gdje su živjeli prije. 

S ostatkom novca planiraju pokrenuti vlastiti posao. Riley će napokon moći realizirati ideje koje ima, a koje su vezane uz izvore obnovljive energije, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...